28.03.2024 14:54:03
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

“Dörtdivan Spor” Mu ? Geliyor…

Dörtdivan İlçemizi temsil edecek, gençlerimizin arasında kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlayacak bir spor kulübünün kurulması uzun zamandır gündemde olan ve düşünülen bir konuydu. Bu hususta Dörtdivan Spor'un kurulması için adımlar atılmaya başlandı. İlk ayağı Bolu da yapılan toplantının, Ankara ve İstanbul'da da yapılacağı ifade edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR08 Ocak  2018 Pazartesi - 15:21
DÖRTDİVAN SPOR'UN KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Dörtdivanlı hemşehrilerimiz tarafından uzun zamandır gündemde olan Dörtdivanspor Futbol Kulubü’nün kurulması için Bolu da ilk adım atılarak, geçtiğimiz günlerde Bolu Beşkavaklar Mahallesi Becikoğlu AVM Live Düğün ve Toplantı Salonunda istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Dörtdivanlı iş adamları, idareciler, esnaflar ve hemşehrilerimizden oluşan yaklaşık 40 kişi katıldı. Toplantı da bilgi alışverişinin yanında değerlendirilmelerde bulunuldu.

Alınan bilgiye göre; Bolu'nun ve her ilçesinin olduğu gibi Dörtdivan'ında bir futbol takımının olması, Dörtdivan'ı yeşil sahalarda temsil ederek, adının duyurulması, birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın sağlanması amacıyla parti, makam, mevkii ve meslek üstü düşünceyle hemşehrilerimizle bir araya gelerek, bu toplantıların devam edeceği ilk ayağının Bolu da gerçekleştirildiği öğrenildi. Ankara ve İstanbul da bulunan hemşehrilerimizle de yapılacak istişare toplantılarından sonra Dörtdivan Spor Kulübü çatısının oluşturulacağı ve gerekli resmi müracaatların yapılabilmesi için geçici yönetimin oluşturulacağı ifade edildi.
Dörtdivan Dünyası olarak spor alanında atılan bu önemli adımın yanında olduğumuzu ifade ederek, hayırlı olması temennisiyle emeği geçen hemşehrimize teşekkür eder, başarılar dileriz.



 

YAZARLAR

Tamamı