25.04.2024 17:39:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan Spor'dan Forma ve Plaket !

Bolu ili Dörtdivan İlçesinde geçtiğimiz günler de kuruluşu tamamlanan Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimi Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan'ı ziyaret ederek, Dörtdivan Spor Formasını ve Plaket taktim etti. Kaymakam Tutkan ise Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimine Köroğlu tablosu hediye etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Haziran  2018 Perşembe - 21:47
Dörtdivan Spor, Kaymakama Forma ve Plaket Taktim Etti
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kadir Biçer ile Fahri Kayaalp, Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan beyi makamında ziyaret ettiler. Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kadir Biçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Kayaalp, Dörtdivan’da kuruluşu büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılanan Spor Kulübü’nün kuruluş aşamaları, amaçları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimi Kaymakam Uğur Tutkan beye üzerinde Kaymakam beyin ismi yazılı 14 Numaralı kulübe ait kırmızı/beyaz renkli Dörtdivan Spor Formasını hediye ederken, Dörtdivan Spora yaptığı desteklerden dolayı da Pleket taktim ettiler.
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Başkan ve üyelerine teşekkür eden Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ‘’Dörtdivan’ın her alanda tanıtılması ve her konuda aktif bir ilçe olması büyük bir ihtiyaç. Gençlik ve Spor Kulübümüz de sportif alanda yerelde duyulan büyük bir ihtiyaca merhem olmak için kuruldu. Dörtdivan Spor Kulübümüz inanıyorum ki kısa süre içinde tüm Dörtdivanlı hemşerilerimizin sahip çıkacağı, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden olacak, uzun soluklu gurur kaynaklarımızdan biri haline gelecektir. İlçemizin birlik ve beraberliğinin güçlenmesinde, gençlerimizin yalnızca futbolda değil tüm spor dallarında etkin olmasında, sağlıklı, bilinçli ve başarılı gençlerin yetişmesinde önemli bir role sahip olacaktır. Böyle bir rolü ve vazifeyi üstlenen, Spor Kulübü’nün kuruluşunda emeği geçen başta Kulüp Başkanı Kadir Biçer, Yönetim Kurulu Üyelerine ve maddi ve manevi desteği olan herkese teşekkür ederim.’’ dedi.
Ziyaretden memnun olduğunu ifade eden Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimine Köroğlu  rölyef taplosu hediye ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Dörtdivan’da uzun yıllardır var olan spor kulübü boşluğunu dolduran Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü’nü kabulünde Kaymakam Uğur Tutkan ile Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübünün çalışmaları değerlendirilerek, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.



 

YAZARLAR

Tamamı