25.04.2024 00:56:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan Spor 1-0 Mağlup..

Bolu Dörtdivanspor, 2018-2019 Futbol Sezonu'nun ikinci haftasında Bolu Amatör Küme B Grubunda mücadelesinin ikinci maçında Özel İdare Köroğluspor karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR05 Kasım  2018 Pazartesi - 11:30
DÖRTDİVANSPOR'DA OYUN VAR GOL YOK
2018-2019 Futbol Sezonu’nun ikinci haftasında Bolu Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Dörtdivanspor, ikinci maçında Özel İdare Köroğluspor karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Dörtdivanspor’da amaç otuz üç yıl aradan sonra ilk golü bulmak ve ilk galibiyeti almaktı.Dörtdivanspor’a Kızıkspor’dan transfer olan Dörtdivanlı Kaptan Fuat Özdemir’in de ilk defa forma giydiği maçta, iki takımda kontrollü başladı ve karşılıklı ataklarla rakip kaleyi yokladılar. İlk yarıda Dörtdivanspor özellikle Önder’in çabalarıyla gelişen ataklarda gole yaklaştı ancak bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının sonlarına doğru gelişen Özel İdare Köroğluspor atağında Burhan topu Dörtdivanspor ağlarına gönderdi ve böylece ilk yarı Özel İdare Köroğluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Dörtdivanspor daha etkili bir oyun sergilerken konuk takım Özel İdare Köroğluspor 1-0’ın da avantajıyla kontra atağa dayalı bir oyun sergledi. İkinci yarıda Önder, Fuat, Erkan ve Burak oyuna ağırlıklarını koyarken üst üste gelişen ataklarda Dörtdivanspor golü bulamadı. Özel İdare Köroğluspor’da Adem ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalınca Özel İdare Köroğluspor oyuna on kişi devam etmek zorunda kaldı. Maçta başka gol olmayınca Özel İdare Köroğluspor sahadan 1-0 galibiyletle ayrıldı.
DÖRTDİVANSPOR: Umutcan, Ömer, Mustafa Can, Burak, Yusuf, Cimşit, Fuat, Nuri, Erkan, Furkan, Önder
Yedekler:İbrahim, Okan, Akın, Sametcan, İdris, Anılcan, Fatih
ÖZEL İDARE BELEDİYESPOR:Ali, Tolgahan, İlhan, Emzirhan, Taner, Sezer, Burhan, Adem, Mzuhammed, Suat, Baran
Yedekler:Emre, Bayram, Yılmaz, Kenan Arda, Özcan, Talha, Beytullah
Haber: dortdivandailynews.com



 

YAZARLAR

Tamamı