8.05.2024 09:07:33
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan OSB Uygun Görüldü

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, Dörtdivan OSB (Organize Sanayi Bölgesi) projesi ilgili müjdeli haberi verdi. Başkan EFE, “Dörtdivan OSB kurulması için yer seçimi uygundur onayı Sayın Bakanımız Mustafa Varank tarafından verilmiştir” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN07 Temmuz  2021 Çarşamba - 13:23
Dörtdivan OSB (Organize Sanayi Bölgesi) Projesi İle İlgili Müjdeli Haber
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, Dörtdivan OSB kurulması için yer seçimi uygundur onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından verilmiştir müjdesini verdi. Başkan EFE, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Değerli Hemşehrilerim, Sevgili Kardeşlerim,
Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız Dörtdivan OSB (Organize Sanayi Bölgesi) projesi ilgili müjdeli bir haber vermek istiyorum.
Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız-Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü nezdinde yürüttüğümüz teknik çalışmalarımız ve takibimiz neticesinde Dörtdivan OSB ile ilgili önemli bir kilometre taşını geride bırakarak Dörtdivan OSB kurulması için yer seçimi uygundur onayı Sayın Bakanımız Mustafa Varank tarafından verilmiştir. Dörtdivan OSB ile ilgili etüt raporunun hazırlanması için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından ilgili kurumlara talimat gönderilmiştir. Hedefimiz bu bürokratik süreçleri de tamamlayarak 2022 yılı başında Dörtdivan OSB tabelasını dikmek olacaktır. İlçemize hayırlı olsun. Bu vesile ile desteklerinden dolayı;
- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank’a
- Bolu Valimiz Sn. Ahmet Ümit’e
- Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Türker Ateş’e
- Proje başvuru dosyamızın hazırlanmasında büyük emeği olan Dr. Fahri Eyeci’ye
- Dörtdivan OSB için yatırımcı ön talep başvurusunda bulunan iş insanlarımıza teşekkürü ilçemiz adına bir borç bilirim.




YAZARLAR

Tamamı