28.04.2024 23:01:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan MHP Kuruldu

Uzun zamandan beri kamuoyunda merakla beklenen, kuruldu kurulacak denilerek hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılan MHP Dörtdivan İlçe Teşkilatı kuruldu. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Dörtdivan İlçe Başkanı olarak Hasan Çevik'i atadı. İşte Dörtdivan MHP yönetiminde yer alan isimler..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN31 Mayıs  2018 Perşembe - 01:11
DÖRTDİVAN MHP TEŞKİLATI KURULDU
Türk Siyasi Hayatı’nın en önemli partilerinden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Dörtdivan İlçe Başkanlığı Hasan Çevik ve yirmi altı yol arkadaşı tarafından kuruldu. Dörtdivan İlçe Başkanlığı’nın Genel Başkan Devlet Bahçeli imzalı atama yazısı MHP Bolu İl Başkanlığı’na ulaştı.
MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, yaptığı açıklamada bozkurtların yatağı, ülkücü hareketin kalesi Dörtdivan’da ilçe teşkilatımızın yeniden kurulmasından dolayı oldukça mutluyum dedi.
Dörtdivan İlçesi halkına da mesaj gönderen İl Başkanı Başaran; ”İlçelerimiz MHP için çok büyük önem taşıyor. 24 Haziran seçimlerinde Bolu’dan kazanacağımız Milletvekilleri ile İlçelerimizde büyük yatırım ve iş imkanları için projeleri çalışmaya başlayacağız. Dörtdivan İlçemiz benim için de çok önemli.. Yıllar önce babamın öğretmenlik yıllarında Dörtdivan’da yaşamıştık. Annem de Dörtdivan’da hanımlarına dikiş nakış öğretmenliği yapmıştı. Ekmeğinizi yedik, güler yüzünüz ve dostluğunuz ile büyüdük.

Bu gün Dörtdivan için mutlu bir gün. MHP Dörtdivan İlçe Teşkilatı Kuruldu ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin onayı ile atamaları yapılarak görevleri İlçe Başkanımıza teslim edildi. Allah hayırlı mübarek eylesin. Görevlerinde başarılar diliyorum. Dörtdivan İlçemizin sorunlarını takip edebilmemiz ve gerekli hizmetlerin Dörtdivan halkına ulaşabilmesi için ilçe yönetim kurulumuz canla başla mücadele edecektir. MHP Milletvekili Adayımız Ferhat Bağcı da Dörtdivan İlçemizin evladıdır. Sizden tek isteğim, İlçe Yönetim Kurulumuza ve Milletvekili Adayımız Ferhat Bağcı’ya tam destek vermeniz olacaktır. Köroğlu’nun diyarı yiğit Dörtdivan İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”
Dr. Devlet Bahçeli tarafından atanan MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Çevik ise yaptığı açıklamada, ‘’Artık Dörtdivan siyasetinde meydanın boş olmadığını göstermenin zamanı geldi. MHP olarak halkımızın sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle çalışacağız. Bu anlayışla teşkilatımızı kurduk Dörtdivanımıza hayırlı olsun’’ dedi.
İşte Dörtdivan MHP listesi: Hasan Çevik (Başkan), İbrahim Aksoy, Musa Vural, Hasan Ural, İsmail Beleşoğlu, Veysel Özkan, Ertuğrul Altundağ, Durmuş Özer, Hasan Kuplay, Seyfettin Işıklı, Hasan Yıldız, Şakir Aydınalp, Sinan Yaman, Doğan Beleşoğlu, Mehmet Çamlıbel, Mehmet Ali Sağlam, Ekrem Çakır, Metin Özgüven, Mehmet Aynağöz, Muharrem Doğan, Dursun Çankaya, Dursun Bozkaya, Ferhat Bilgi, Mehmet Biçer, Ahmet Altunay, Halil Şahin, İbrahim Özdemir, İhsan Ahmet Ayçiçek, Ahmet Başer ve Sefer Uğurlu
Kaynak: dortdivandailynews.com



 

YAZARLAR

Tamamı