29.04.2024 10:37:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

DÖRTDİVAN IŞIKLANDIRILDI

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, ilçe merkezinde ki altyapı çalışmalarını tamamlayarak, caddelerde ki ışıklandırmalarla Dörtdivan'ı ışıklandırdı. Başkan Efe; "Biz çalışıyoruz Dörtdivan'ımız kazanıyor" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Kasım  2021 Cumartesi - 00:43
DÖRTDİVAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Belediye Başkanı Hamza EFE, göreve geldiği günden itibaren yaptığı dikkat çeken çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye kararlı. Yaptığı sosyal sorumluluk projelerinin yanında altyapıya da önem veren Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, ilçe merkezinde ki altyapı ve ışıklandırma çalışmalarını tamamladı.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, son olarak ilçenin caddelerinde ki altyapı ve ışıklandırma çalışmalarını tamamladığını sosyal paylaşım ağlarında duyurdu. Başkan EFE yaptığı açıklamada; “İlçemizin merkezine değer katmaya devam ediyoruz. Yeni kaldırımlar, bordürler, yağmurlama hatları, asfaltlama çalışmaları ve kilitli parke taşı çalışmalarımızdan sonra şimdi de şehir merkezi cadde aydınlatmalarımız tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun. Biz çalışıyoruz Dörtdivanımız kazanıyor” ifadelerine yer verdi.

YAZARLAR

Tamamı