15.05.2024 12:58:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'ın Çehresi Değişiyor!

Bolu ili Dörtdivan İlçesinde Köroğlu Heykeli ve Şehir Meydanı Havuzu yeniden düzenlemesi tamamlanarak, Köroğlu heykelinin bulunduğu havuzun önüne yerleştirilen ışıklı “Köroğlu Diyarı Dörtdivan” yazısı monte edildi. Akşam ve gece ışıklandırılan yazı görenleri hayran bırakıyor. Başkan EFE, “İlçemizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Ağustos  2020 Pazar - 03:06
“Köroğlu Diyarı Dörtdivan” Yazısı Led Işıklarla Meydanı Aydınlattı
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Şehir Merkezinin Köroğlu Heykeli ve Şehir Meydanı Havuzu yeniden düzenlemesi tamamlandı.
Bolu ili Dörtdivan İlçesinde Köroğlu Heykeli ve Şehir Meydanı Havuzu yeniden düzenlemesi tamamlanarak, Köroğlu heykelinin bulunduğu havuzun önüne yerleştirilen ışıklı “Köroğlu Diyarı Dörtdivan” yazısı monte edildi. Köroğlu Heykeli, Havuz ve Işıklandırılmış Harf Blokları akşam ve gece ışıklandırılınca görenleri hayran bırakıyor.

Dörtdivan İlçemizin çehresini değiştirmeye, modern bir ilçe merkezi oluşturmaya, şehrimize yeni bir kimlik kazandırmaya devam edeceğiz diyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE yaptığı açıklamada; “Dörtdivan meydanımızda bulunan Köroğlu Heykelinin dibinde ki havuzun içi kara betondan oluşuyordu. Bu da kötü bir görüntü veriyordu. Bunun için havuzun içine soğuğa dayanıklı mozaik fayans döşendi. Havuz temizlendi. Havuzdaki balık figürü kaldırıldı. Havuzun boya işlemleri tamamlanarak, üzerinde uzun zamandır çalıştığımız ışıklandırılmış harf blokları ve kalp simgesi yerleştirildi. Akşam ve gece ışıklandırdığımızda meydan da güzel bir görüntü verilmiş oldu. İlçemize hayırlı olsun. İlçemizin çehresini değiştirmeye, modern bir ilçe merkezi oluşturmaya, şehrimize yeni bir kimlik kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı