18.04.2024 07:42:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Yürüyüş Yapıldı!

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde, FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından 'Milli Birlik ve Beraberlik' yürüyüşü gerçekleştirildi. Kaymakamlık girişinden başlayan yürüyüş Gerede Caddesi ve Köroğlu Caddesinde devam ederek, Belediye parkında son buldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Temmuz  2016 Cumartesi - 13:22
DÖRTDİVAN’DA MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK YÜRÜYÜŞÜ
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde, FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ yürüyüşü gerçekleştirildi. Kaymakamından Belediye Başkanına, Emniyetinden Askeri Erkanına, Sivil Toplum Kuruluşlarından halkına, Milli Birlik ve Beraberliğin sürdürüldüğü bölücü hainlere gösterildi. Kaymakamlık girişinden başlayan yürüyüş Gerede Caddesi ve Köroğlu Caddesinde devam ederek, Belediye parkında son buldu.
Dörtdivan İlçe Kaymakamı Akın Karagöz ve Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu tarafından organize edilen yürüyüşe; İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Jandarma komutanı Atilla Acarer, İlçe Emniyet Amiri Süleyman Cömert, AK Parti İlçe Başkanı Şahin Serin, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin ve Dursun Fidan, Muhtarlar Dernek Başkanı Selvet Doğangün, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yürüyüş sonrası Demokrasi Şehitlerine okutulacak Mevlid için Dörtdivan Merkez Camine geçildi. Cuma namazına kadar, Kur'an tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunarak, dualar ile tekbir sesleri arşa yükseldi.





 

YAZARLAR

Tamamı