28.03.2024 17:31:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Yemek ve Erzak Yardımı

Bolu Dörtdivan Belediyesi, İlçedeki mazlum ve mağdurları ziyaret ederek, hem aşevi ile sıcak yemek, hem de aş götürülemeyen eve erzak yardımı yapıyor. Başkan EFE, “götürebildiğimize sıcak bir yemek, götüremediğimize erzak ulaştırmak en önemli sorumluluğumuzdur” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN01 Mayıs  2020 Cuma - 02:08
Dörtdivan da Hem Aşevi ile Sıcak Yemek, Hem de Kumanya Yardımı Yapılıyor
Dörtdivan İlçemizdeki mazlum ve mağdurları ziyaret etmek, götürebildiğimize aş, götüremediğimize erzak ulaştırmak, her bir vatandaşımızın sofrasında bir sıcak yemek en önemli sorumluluğumuzdur diyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE: “Peygamber efendimiz buyuruyor ki “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” Bilinci içerisinde ilçemizdeki ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımızın kapılarını dolaşarak Ramazan kumanya yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz ve önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz. Bu vesileyle bu erzakların vatandaşlarımıza ulaşmasına vesile olan Beypiliç A.Ş’ye şükranlarımı iletirim. Allah kendilerinden razı olsun.

Her gün 180 ihtiyaç sahibi insanımıza yemek ulaştıran aşevimiz için bir iftar da ben bağış yapmak istiyorum diyorsanız iftar bedeli 1 kişi 20 liradır. Aşevimize desteklerinizi bekliyoruz. İrtibat Numaramız ise 0549 828 72 53 dür” dedi.

YAZARLAR

Tamamı