5.05.2024 03:20:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Unutulmadılar..

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, şehit yakınları ve gazilerimiz onuruna yemek verdi. Kaymakam Tutkan, yemek programına katılan şehitlerimizin yakınlarının yanı sıra Ankara'da ikamet eden Dörtdivanlı 15 Temmuz Gazilerimiz ile Kore ve Kıbrıs Gazilerimizin masalarını tek tek ziyaret etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Ağustos  2018 Perşembe - 16:23
KAYMAKAM TUTKAN, ŞEHİT YAKINLARI ve GAZİLER ONURUNA YEMEK VERDİ
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, şehit yakınları ve gazilerimiz onuruna yemek verdi. Kaymakam Tutkan, yemek programına katılan şehitlerimizin yakınlarının yanı sıra Ankara’da ikamet eden Dörtdivanlı 15 Temmuz Gazilerimiz ile Kore ve Kıbrıs Gazilerimizin masalarını tek tek ziyaret ederek, onlarla sohbet edip, dertlerini dinledi.
Dörtdivan İlçe Müftü Vekili İsmail Tezel’in dualarının ardından katılım sağlayan şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkür eden Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, ‘’Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla her türlü imkânıyla vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı ve onların emanetlerini sürekli rahmet ve minnetle anacak. Bugün rahatça bu topraklarda yaşamamız için şehadete erişen kahramanlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet dilerken; siz değerli gazilerimize de vermiş olduğunuz kahramanca mücadeleler dolayısıyla teşekkür eder, acil şifalar ve ailelerinizle sağlık, afiyet ve mutluluklar dilerim.” dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı