28.03.2024 21:35:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Toplantı!

Dörtdivan da Köy, Mahalle Muhtarları ve İmamlarla geçtiğimiz günlerde bir araya gelindi. Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu yaptığı konuşmada Dörtdivan Belediyesi faaliyetleri ile uzun ve kısa vadeli projelerinden bahsetti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Mayıs  2016 Cuma - 10:46
Dörtdivan da Köy, Mahalle Muhtarları ve İmamlarla bir araya gelindi.
Bolu Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nun ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Divankav Başkanı ve Yönetimi, Divander Başkanı ve Yönetimi ile İl Genel Meclis üyesi Ömer Sezgin, Belediye Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, İlçe Müftüsü Mustafa Topsakal ve İmamlar katıldı.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Vakıf ve Derneklerle bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirterek, “Hemşehri Vakıf ve Derneklerimizle bugün olduğu gibi her zaman el ele, gönül gönüle olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki; Dörtdivan’ın en büyük zenginliklerinden biri hemşehri gruplarının olması ve bu gruplarının birbiriyle olan diyaloglarıdır. Hemşehri derneklerimiz bu tür organizasyonlar ile bizleri biraya getiriyor ve birlik beraberliğimizi sağlıyorlar. Bu toplantıları Bolu, İstanbul gibi hemşehrilerimizin yoğun olduğu illerde de yapmayı planlıyoruz. Birlikteliğimizin daimi olmasını temenni ediyorum" İfadelerini kullandı.

Daha sonra Divankav Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Ertuğ konuşmasında; kuruluşundan bugüne kadar Divankav’ın yaptığı icraatları ve bundan sonra Dörtdivan için neler yapılabilir konusunda Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile beraber hareket etmek istediklerini ifade ederek, Dörtdivan için yapılacak projelerde Belediye Başkanı ile birlikte ilgili makamlara heyet olarak çıkabileceklerini söyledi.

Toplantı, Köy, Mahalle ve İmamların Belediye Başkanına ile Divankav ve Divander heyetine soru cevap şeklinde sürdü. Çektirilen fotoğraflarla toplantı sona erdi.




 

YAZARLAR

Tamamı