26.04.2024 04:24:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Toplandılar

Bolu il, ilçe ve belde Belediye Başkanlarının katılımıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Partili Belediye Başkanları toplantısı bu ay Dörtdivan'da gerçekleştirildi. Başkanlar projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verirken, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyorlar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Ekim  2017 Pazartesi - 22:06
DÖRTDİVAN'DA BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANDI
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nun ev sahipliğiyle Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli ve AK Parti Dörtdivan  İlçe Başkanı Şahin Serin katıldı. Programı nedeniyle İl dışında olan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ise toplantıya katılamadı.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu 3 yıllık görev süresi boyunca ilçede gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar hakkında başkanlara slayt gösteri eşliğinde bilgi verdi.



 

YAZARLAR

Tamamı