18.04.2024 09:07:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Sporun Geliştirilmesi

Bolu Dörtdivan Kaymakamlığında Dörtdivan da Sporun Geliştirilmesi ve Sporcunun arttırılması için toplantı yapıldığı Kaymakamlığın facebook sayfasında paylaşıldı. İlk haberimiz de alınan bilgilerere göre spor kulübünün kurulması ve faaliyetlerinin hayata geçirilmesi için toplanıldığı ifade edilmişti. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN16 Ocak  2019 Çarşamba - 17:36
DÖRTDİVAN'DA SPORUN GELİŞTİRİLMESİ VE SPORCU
SAYISININ ARTTIRILMASI İÇİN TOPLANTI YAPILDI
Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu Başkanlığında kurum amirleri, okul müdürleri ve ilçemizde görev yapan öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden geliştirecek spor faaliyetlerin hayata geçirilmesi için İlçe Kaymakamlığı Toplantı salonunda toplantı yapıldı.
Dörtdivan’da çocukların ve gençlerin sağlam ideallere tutunarak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlayacak spor faaliyetleriyle evlatlarımızın vatanına, milletine, devletine hayırlı birer fert olarak yetiştirileceği vurgulandı.
Bu amaçlarla ilk etapta yüzme, kort tenisi ve masa tenisi branşlarında; ilerleyen dönemlerde de basketbol, voleybol, atletizm gibi diğer alanlarda faaliyetlere devam edilmesi planlanmaktadır.



 

YAZARLAR

Tamamı