26.04.2024 13:23:06
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Sıcak Asfalt!

Bolu Dörtdivan-Yağbaşlar Köyü arası sıcak asfalt seriminin bu yılki payı olan 2,5 Km'lik çalışma yapılarak, yol kullanıma açıldı. Dörtdivan Kaymakamlığı facebook sayfasında, Köy yollarının yanı sıra, köylerde içme ve kullanma suları isale hatları, bakım ve onarımları ile çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN19 Temmuz  2020 Pazar - 02:19
Dörtdivan-Yağbaşlar Köyü Arası Sıcak Asfalt (BSK) İşi Tamamlandı
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2019-2020 KÖYDES Programları kapsamında Dörtdivan-Yağbaşlar Köyü arasına yaptırılan toplam 4,6 KM’lik BSK sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Konu ile ilgili açıklama yapan Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, "Kartalkaya istikametinde bulunan köylerimize ulaşımın daha rahat sağlanması için başlattığımız Dörtdivan-Yağbaşlar Köyü arası sıcak asfalt seriminin bu yılki payı olan 2,5 Km’lik çalışma yapılarak yol kullanıma açılmıştır.
Yağbaşlar Köyünden sonraki kısım içinse yol bakım, onarım çalışması yapılmaya devam edecek, çalışmalar kapsamında yolun ihtiyaç? duyulan bölgelerine il ve ilçe Özel İdare ekiplerimizce gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz ve özel idaremizin projeleriyle köy yollarımızın yanı sıra köylerde içme ve kullanma suları isale hatları, bakım ve onarımlarının çalışmaları devam etmektedir.
Mevcut ödenekler dâhilinde hems?ehrilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve kalan yolların tamamlanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Yolların tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan İl Özel İdaresi, İlçe Özel İdaresi ve Birlik Personellerimize; İl özel İdaresi Kontrolörleri Şahin Tayfun Toylan ve Mevlüt Şengün’e gayretleri için teşekkür ediyor, yapımı tamamlanan işlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı