29.03.2024 02:07:38
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Orman Toplantısı Yapıldı

Bolu Dörtdivan Belediyesi'nde, Dörtdivan Ormanları'nda bu yıl 160 Bin metre kesim yapılacağına yönelik söylentilerin Dörtdivan kamuoyunda tartışılması üzerine orman konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Nisan  2020 Çarşamba - 19:53
DÖRTDİVAN BELEDİYESİ’NDE ORMAN TOPLANTISI
Dörtdivan Ormanları’nda bu yıl 160 Bin metre kesim yapılacağına yönelik söylentilerin Dörtdivan kamuoyunda tartışılması üzerine Dörtdivan Belediyesi’nde orman konulu bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan katıldılar.
Edindiğimiz bilgiye göre, toplantıda iddialara cevap veren Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, kamuoyunda söylenen 160 Bin rakamının gerçeği yansıtmadığını, 130 Bin metre tespit yapıldığını ve bu rakamın yarısının kesileceğini söyledi. Şaban Bıyıklı, her yıl belirlenen rakamın ancak yarısının kesildiğini, bu yıl da geçen yıllardan bir farkının olmadığını, belki bu kadarının bile kesilemeyeceğini belirtti.
Toplantıda Şaban Bıyıklı’dan özellikle kamuoyunda Adanalı olarak bilinen şahıs üzerinden dillendirilen şaibe söylentilerinin araştırılmasının ve hakkaniyete göre iş yapılması için gerekenin yapılmasının istendiği öğrenildi.
Haber: dortdıvandaılynews.com


YAZARLAR

Tamamı