25.04.2024 12:08:06
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da 'Köroğlu' Filmi..

Dörtdivan da Öğrenciler kısa metrajlı Köroğlu tanıtım filmi çekiyor. Dörtdivan Anadolu Öğretmen Lisesinin son sınıf öğrencileri olan 12. sınıf öğrencileri motor diyerek, "Köroğlu" tanıtım filmine start verdiler. Köroğlu Sempozyumunun son günü katılımcılara Köroğlu filminin gösterimi sunulacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Ekim  2016 Salı - 22:43
Dörtdivan da Öğrenciler "Köroğlu" Filmi Çekiyor
Dörtdivan Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf olan 12. Sınıf öğrencileri tarafından 12 Ekim Çarşamba günü Dörtdivan’da düzenlenecek olan Uluslararası Köroğlu Sempozyumu etkinlikleri için Sayık Köyünde Köroğlu'nun tanıtılacağı kısa film çekimi yapılıyor. Biyoloji Öğretmeni Aydoğan Yavaş gözetiminde Öğrenci Engin Can Yaman çekimleriyle 12. Sınıf Öğrencilerinin paylaştığı rollerle kısa metrajlı film izleyicisi ile buluşacak. Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu da Sayık Köyünde öğrencilerin çektiği kısa film çalışmalarını izledi.

Yönetmen, Kameraman ve Oyuncu olan Öğrenciler, Filmi Köroğlu'nun yaşadığı Sayık Köyünde çekti.
Köroğlu Sempozyumunun son günü Dörtdivan da yapılacak.

10 Ekimde Bolu da Başlayan ve üç gün sürecek olan 6.Uluslararası Köroğlu Sempozyumu etkinliği son günü Dörtdivan’da düzenlenecek. 12 Ekim Çarşamba günü Dörtdivan Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Köroğlun’nun konuşulacağı Sempozyuma Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Özbekistan, Polonya, Kosava ve Rusya’dan Bilim adamları katılacak. Daha sonra katılımcılar, Köroğlunun Dörtdivan da yaşadığı alanları gezerek, yakından görme imkanı bulacaklar.




 

YAZARLAR

Tamamı