26.04.2024 22:26:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Kentsel Değişim..

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Kentsel dönüşümdeki fırsatların önü açılıyor. Başkan EFE, “Bu süreçte 18 aya kadar aylık 715 TL kira yardımı, birçok tapu, iskân, inşaat vb. harç masraflarından muaf gibi fırsatlar sayesinde herkesi kazanmaya davet ediyorum. İlçemizin çehresini hep birlikte istişare ile değiştireceğiz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Ağustos  2019 Cumartesi - 14:16
DÖRTDİVAN'DA ESKİ DÜKKÂNLAR İLE İLGİLİ
ÇALIŞMALAR VE KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR
Dörtdivan İlçe şehir merkezinde hissedarı oldukları İsmail Kayaalp, Rahmi Kayaalp ve yeğenleri Mahmut Öztürk, Abdullah Öztürk metruk binalarını kentsel dönüşüme sokarak yıkımına onay verdiler. Şehir merkezinin güzelleşmesi, eski dükkânlardan dolayı oluşan çirkin görüntülerin ortadan kalkıp şehrin çehresinin değişmesi için adımlar atılmaya devam ediyor.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Başkan EFE yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“Bu noktada hissedarı oldukları metruk binalarını kentsel dönüşüme sokarak yıkılmasına müsade eden İsmail Kayaalp, Rahmi Kayaalp ve yeğenleri Mahmut Öztürk, Abdullah Öztürk’e ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ederim. Allah (cc) kendilerinden razı olsun. Kentsel dönüşümdeki fırsatların önünü açıyoruz. Bu süreçte 18 aya kadar aylık 715 TL kira yardımı, birçok tapu, iskân, inşaat vb. harç masraflarından muaf gibi fırsatlar sayesinde herkesi kazanmaya davet ediyorum. Bu sürecin kaybedeni kesinlikle olmayacak. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Her hak sahibinin hakkını teslim edeceğiz. Bu konuları bizimle istişare etmek isteyen vatandaşlarımıza kapımızda, gönlümüzde her zaman açıktır. İlçemizin çehresini hep birlikte istişare ile değiştireceğiz.”



 

YAZARLAR

Tamamı