29.04.2024 00:02:02
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Güvenlik Toplantısı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin Kaymakam Uğur Tutkan'ın Başkanlığında İlçe Seçim Koordinasyon ve Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN31 Mayıs  2018 Perşembe - 02:06
DÖRTDİVAN İLÇE SEÇİM KOORDİNASYON ve GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin Kaymakam Uğur Tutkan’ın Başkanlığında İlçe Seçim Koordinasyon ve Güvenliği Toplantısı yapıldı.
Dörtdivan Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Tutkan’ın yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Jandarma Komutanı Atilla Acarer, Yazı İşleri Müdürü Recep Bıyık, Emniyet Amir Vekili Mahmut Aydın ve siyasi parti temsilcileri iştirak etti.
Dörtdivan İlçe Emniyet Amirliğince toplantıda 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin sunum yapıldı.

Sunumun ardından öncelikli olarak seçimlerin devletimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyen Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan “Daha öncesinde olduğu gibi yine 24 Haziran seçimi için de gerekli tüm tedbirleri almaya devam ediyoruz. Amacımız Dörtdivan’da huzur, güven ve sükûnet içinde milli iradenin sandığa yansımasını sağlamaktır. Katılım sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerimizle seçimde görevli kolluk ve kamu personelimizin koordinasyon ve uyum halinde olmaları ayrıca önem teşkil etmektedir. Şimdiden 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
İlçe Seçim Koordinasyon ve Güvenliği Toplantısı hayırlı dilek ve temennilerle sona erdi.



 

YAZARLAR

Tamamı