5.05.2024 05:48:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Futbol Okulu Açılıyor

Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Kaymakamlık Dörtdivan'da gençlerimizin sporu sevmesi ve sporla ilgili yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla yeni bir çalışmayı hayata geçiriyor. Ücretsiz olacak kurslara son başvuru tarihi 30.08.2018..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Ağustos  2018 Perşembe - 15:34
DÖRTDİVAN KAYMAKAMLIĞI, FUTBOL OKULU AÇIYOR
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığınca hazırlanan projede; Dörtdivan’da gençlerimizin sporu sevmesi ve sporla ilgili yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla yeni bir çalışma hayata geçiriliyor.
Dörtdivan Kaymakamlığınca yapılan açıklamada; “Özellikle gençlikte doğru yaş aralığında bilinçli bir eğitim süreciyle ilgi ve yeteneklerin gelişimi daha sağlıklı ve başarılı sonuçlar getirmektedir. En önemlisi çeşitli alt dalları olan sporda doğru yerde ilerleme sağlanır.
İlçemizde de futbol dalında ilgisi ve yeteneği olan öğrencilerimiz, yaş aralıkları doğrultusunda futbol okuluna alınıp sağlıklı, kişilikli, yetenekli, ahlaklı ve en önemlisi zeki ve çevik olmaları sağlanacaktır. Üç grupta açılması planlanan futbol okulu taleplere göre belirlenecektir.
Ücretsiz olacak kurslarla ilgili müracaat noktası Halk Eğitim Merkezidir. Son başvuru tarihi 30.08.2018’dir” denildi.



 

YAZARLAR

Tamamı