2.05.2024 10:52:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Eğitim!

Bolu Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, 2023-2024 yeni eğitim öğretim yılı 11 Eylül de başladığını ve İlçemizde 72 Öğretmen, 380 öğrenci ile yeni bir eğitim öğretim yılı geçireceklerini ifade ederek, “Yeni Eğitim Öğretim yılının Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize hayırlı olsun, başarılı bir yıl diliyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM11 Eylül  2023 Pazartesi - 17:21
DÖRTDİVAN DA 380 ÖĞRENCİ, 72 ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM GÖRECEK
Bolu Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL dan, 2023-2024 yeni eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle Dörtdivan da ki eğitim öğretim hakkında bilgiler aldık. İşte Dörtdivan da Eğitim-Öğretim ne durumda haberimizde..
Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL Web sitemize yaptığı açıklamada; “Bu dönem İlçemizde 72 Öğretmen ile 380 Öğrenciye eğitim vereceğiz.

Dörtdivan İlçemizden bu yıl 3 Sınıf Öğretmeni olmak üzere; Rehberlik, Coğrafya, Fizik, Beden Eğitimi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Teknoloji Tasarım, Branşlarından toplam 10 Öğretmenimiz ilçe dışı tayinlerle ilçemizden ayrılmışlardır. İlçemiz de Görev yapıp ayrılan öğretmenlerimize yaptıkları hizmetler için teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Bu Yıl İlçemize gelen 7 Sınıf Öğretmeni olmak üzere; İngilizce, Sosyal Bilgiler, Teknoloji Tasarım, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Türkçe, Matematik, Coğrafya, Tarih Branşlarından toplam 15 Öğretmenimiz ilçemizde göreve başlamıştır. Yeni gelen Öğretmenlerimize Hoş geldiniz der, Hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, başarılar dilerim.

Okullarımızdaki öğrencilerin dağılımına gelince aşağıdaki verdiğimiz bilgiler doğrultusundadır.
Dörtdivan Anaokulu 50 Öğrenci (Gücükler Anasınıfı dâhil)
Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu 76 öğrenci,
Dörtdivan Cumhuriyet İlkokulu 52 Öğrenci,
Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu 65 Öğrenci,
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 72 Öğrenci,
Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi 65 Öğrenci.
Halk Eğitimi Merkezimizde 91 kursta 514 erkek 1034 kadın olmak üzere toplam 1548 kursiyer ile nüfus oranı olarak ilimizdeki en katılım sağlanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Yeni Eğitim Öğretim yılına başlamanın gururunu yaşıyoruz diyen Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, yeni eğitim öğretim münasebetiyle yayımladığı mesajında da; “Değerli Öğretmenlerimiz, sayın veliler sevgili öğrenciler, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında, yeni bir başlangıcın heyecanını birlikte yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler, her başlangıç yeni bir umuttur. Her umut; yeni girişimleri, yeni beklentileri ve özünde yeni bir canlılığı da birlikte getirir. Yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz. Başta ilçemizde görevli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin 2023-2024 yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum. Tüm eğitim camiamıza yeni dönem hayırlı olsun. Bu dönemin öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve velilerimiz adına daha başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.






YAZARLAR

Tamamı