28.04.2024 23:12:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Bilim Fuarı!

Bolu Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesinde bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin ve ilçemizin kalkınması, refaha kavuşması, sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması yönünde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Mayıs  2018 Cuma - 23:44
DÖRTDİVAN DA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILDI
Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesinde bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin ve ilçemizin kalkınması, refaha kavuşması, sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması yönünde yapılan projelerin sunumu yapıldı.

Birbirinden çeşitli projelerin hayata geçirildiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal beraberinde daire amirleriyle birlikte fuarın açılışını yaptı. Fuarı gezen Kaymakam Tutkan Okul Müdürü Ali Varol ile Proje Yürütücüsü Burcu Zorlular ve projeyi yapan öğrencilerden bilgi aldı.

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan “Gençlere her zaman tavsiyemdir günlük boş işlerle ve dedikodularla uğraşmayın, bilimle ve sanatla uğraşın. İlçemizde bu yönde kısa süre önce açtığımız bilim atölyesi hizmetinize sunuldu. Bilim fuarları ve atölyeleri sayesinde uygulamalarla, pratiklerle bilimi yaşayarak öğrenip, çevreyi sorgulayan, yaratıcı düşünebilen ve paylaşımcı vicdanı ve fikri hür bireyler olacaksınız” dedi.

Fuar sonunda Kaymakam Tutkan, emeği geçen tüm personel ve öğrencilere teşekkür etti.


 

YAZARLAR

Tamamı