29.03.2024 18:36:02
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Aşevi Hizmeti

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Dörtdivan Belediyesinin ev sahipliğinde Divankav ve Dörtdivan Derneği katkılarıyla Ramazan ayında Aşevi projesi hayata geçirilecek. Ramazan da Hayırseverlerin de katkılarıyla Dörtdivan da ihtiyaç sahibi 150-200 kişinin iftar sofralarına Aşevinden sıcak yemek götürülecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Nisan  2020 Çarşamba - 00:13
Dörtdivan da Ramazan Ayında Aşevinden Sıcak Yemek Dağıtılacak
Bolu Dörtdivan Belediyesinin ev sahipliğinde; Rahmet ve bereket ayı olan, içerisinde Kadir Gecesini barındıran, bizleri oruç ibadeti ile şereflendiren Ramazan-ı Şerife sayılı günler kaldı. Ramazan ayında Dörtdivan ilçemizde anlamlı bir hizmet yapılacak.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE yaptığı açıklamada; “Bu Ramazan yaşadığımız süreç nedeniyle iftar sofralarında buluşamasak bile hep birlikte fakirin sofrasında aş, kalbinde umut olmak istiyoruz. Bu vesile ile Aşevi projemizin startını verdik. Ramazan ayı boyunca her gün düzenli olarak mahalle ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi 150-200 insanımıza sizlerin de desteği ile iftar sofralarına sıcak yemek taşımak arzusu içindeyiz. Bu Ramazan iftar sofralarında birbirimizi ağırlayamayacağımız için hep birlikte mazlum ve mağdurlara sefer taslarımızı ulaştıralım” diyen Başkan EFE; “Projenin başlatılmasında desteklerini esirgemeyen DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği yönetim kurullarına, hayırsever üyelerine çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Aşevimiz İlçemize hayırlı ve bereketli olsun. Aşevimize hayırsever hemşehrilerimizinde katkılarınızı bekliyoruz. Rabbim bereketini artırsın” dedi.
Aşevine destek olmak isteyen Hayırseverler ve Dörtdivanlılar, 0549 828 72 53 numaralı telefondan ulaşabilirler.


 

YAZARLAR

Tamamı