29.03.2024 10:38:09
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Vaatler Yapılabildi mi.?

Doğanay: "AK Parti olarak Dörtdivan'da halkımıza verdiğimiz seçim vaatlerinin ne kadarını gerçekleştirebildiğimizi ve neleri yapamadığımızı masaya yatırıyoruz. Aksaklık Dörtdivan Belediyesi'nde mi yoksa siyaseten biz de mi bunun tespitini yapıyoruz. Bugün ki en önemli konumuz da Dörtdivan'a doğalgazın gelmesi ile ilgili yapılan çalışmadır"

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Kasım  2016 Çarşamba - 17:32
"AK Parti'deki aile ruhu başarıyı getiriyor"
Dörtdivan Halkının sabırsızlıkla beklediği doğalgaz başta olmak üzere ilçeye gelecek hizmetlerin masaya yatırıldığı AK Partili Belediye Başkanları toplantısı Dörtdivan'da gerçekleşirken, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bu toplantılar aynı zamanda AK Parti Ailesi olarak birlikteliğimizi ortaya koyuyor. İşte bunun sonucunda da başarı ortaya çıkıyor. Bizler yerelde bu çalışmaları yaparken, Ankara'da Sayın Milletvekillerimiz oradaki çalışmaları yürütüyorlar. Yeni Türkiye yolunda, yeni hedeflere AK Parti yol almaya devam ediyor. Durmak yok, yola devam" dedi.
Belediye Başkanları toplantısı Dörtdivan'da gerçekleştirildi.
AK Partili Belediye Başkanları ile her ay düzenli olarak yapılan Belediye Başkanları toplantısı Dörtdivan'da gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın koordinatörlüğünde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın başkanlığındaki toplantıya; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Kazım Konak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Nuri Gürsoy ve Saime Adıyaman, İl Genel Meclisi Üyeleri Dursun Fidan ve Ömer Sezgin katılırken toplantıya Dörtdivan AK Parti ilçe Başkanı Şahin Serin ve Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ev sahipliği yaptı.

"Bugün ki en önemli konumuz da Dörtdivan'a doğalgazın gelmesi"
Dörtdivan'da yapılan toplantının önceliğinin Dörtdivan'a gelecek hizmetlerin olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bugün Dörtdivan'da; AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarıyla aylık olarak yaptığımız belediye başkanları toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün burada öncelikle yerel seçimler öncesi AK Parti olarak Dörtdivan'da halkımıza verdiğimiz seçim vaatlerinin ne kadarını gerçekleştirebildiğimizi ve neleri yapamadığımızı masaya yatırıyoruz. Yapamadığımız vaatlerin nerede aksamaya uğradığına bakıyoruz. Aksaklık Dörtdivan Belediyesi'nde mi yoksa siyaseten biz de mi bunun tespitini yapıyoruz. Bugün ki en önemli konumuz da Dörtdivan'a doğalgazın gelmesi ile ilgili yapılan çalışmadır. Dörtdivan'da yaptığımız bu toplantıları; aynı amaçla bundan önce tüm AK Partili Belediyelerin olduğu ilçe ve beldelerde gerçekleştirdik" diye konuştu.
"Bir araya gelerek, yapılması gereken hizmetleri ortaya koyuyoruz"
AK Parti'deki birlik ve beraberliğin aile ortamında olduğunu ve bunun da başarıyı getirdiğini vurgulayan Doğanay; "Bu toplantılarımız İl Başkanlığımızın koordinesinde yapılırken, öncülüğünü de İl Belediye Başkanımız olan Sayın Alaaddin Yılmaz yapmaktadır. Ayrıca Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Kazım Konak da bu toplantıların asıl yükünü çekmektedir. AK Parti Ailesi olarak bu toplantılarda bir araya gelerek, yapılması gereken hizmetleri ortaya koyuyoruz. Mesela bugün Dörtdivan'da ortaya çıkacak konularda yardım duyulan noktalarda AK Partili Belediyeler yardımını yapma kararını alırlarken, iş programını da oluşturuyoruz. Bu toplantılar aynı zamanda AK Parti Ailesi olarak birlikteliğimizi ortaya koyuyor. İşte bunun sonucunda da başarı ortaya çıkıyor. AK Parti'nin de en önemli özelliği bu aile birlikteliği içinde hareket etmektir. İl Başkanlığı ve dolayısıyla İl Başkanı olarak da şahsım bunun koordinasyonunu elimden geldiğince sağlamaya çalışıyorum. Bizler yerelde bu çalışmaları yaparken, Ankara'da Sayın Milletvekillerimiz oradaki çalışmaları yürütüyorlar. Yeni Türkiye yolunda, yeni hedeflere AK Parti yol almaya devam ediyor. Durmak yok, yola devam" dedi.
Kaynak Haber: S. Özge YÜCEL - boluolay.com





YAZARLAR

Tamamı