24.04.2024 22:13:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Doğalgaza Kaldığı Yerden Devam..

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Taşeron firmaların iş bırakması nedeniyle tamamlanamayan doğalgaz çalışmalarına yeniden başlandı. İki ayrı ekiple çalışmalara başlayan yüklenici firma yılbaşına kadar işi tamamlayacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN07 Kasım  2018 Çarşamba - 18:36
DÖRTDİVAN DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA YENİDEN BAŞLANDI
Bolu Dörtdivan Merkez Kadılar ve Çavuşlar Mahallerinin Cadde ve sokakları ana hatlarının döşemesinin ardından yüklenici firma tarafından çalışmalar kapsamında Doğalgaz basınç istasyonu montajı ve Yeniçağa yolu üzeri ana hat döşeme çalışmalarına başlandı. İki ayrı ekiple çalışmalara başlayan yüklenici firma yılbaşına kadar işi tamamlayacak.
Dörtdivan’a doğalgaz kavuşması için göreve geldiği günden buyana özel bir çaba içerisinde olan Başkan Uzunoğlu, İlçe Merkezinde devam eden çalışmaları yakından takip ederek, çalışma alanlarında incelemelerde bulunuyor.
Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Ana hatların döşenmesinde sona gelindiğini söyledi. Uzunoğlu, ana hatlar döşendikten sonra vatandaşın abone olabileceğini ifade ederek, “Şu an yoğun bir çalışma var, 2 ayrı ekip çalışıyor. Bir yandan Yeniçağa Yolu ana hat çalışmaları diğer taraftan Doğalgaz basınç istasyonu montajı çalışmaları. 1 aya yakın çalışma ile Aksa tarafından doğalgaz kutuları takılmaya başlanacak. İnşallah havalarında müsaade etmesiyle yıl başına kadar ilçemize doğalgazı bağlatmayı hedefliyoruz” dedi.




YAZARLAR

Tamamı