29.04.2024 19:02:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Doğalgaz da Sona Doğru..

Bolu ili Dörtdivan İlçemize gelmekte olan doğalgaz, çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Kadılar ve Çavuşlar Mahallesi cadde ve sokaklarına ana hatları döşenmeye devam ediyor. Doğalgaz basınç istasyonunun birincisi Gerede Caddesi üzerine, ikincisinin ise 15 Temmuz Şehitler Parkına kurulacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN19 Aralık  2018 Çarşamba - 11:10
DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILIYOR
Bolu Dörtdivan Kadılar ve Çavuşlar Mahallesi cadde ve sokaklarına ana hatları döşenmeye devam ediyor. Yeniçağa caddesi üzerinde çalışmalarına devam eden doğalgaz ekibleri en hızlı şekilde çalışmalarını tamamlayıp, Dörtdivan halkına bir an önce doğalgaz ile kavuşturmayı hedefliyorlar.

Alınan bilgiye göre Ekipler Yeniçağa Caddesi üzerindeki çalışmalarından sonra Gerede Caddesi'nde çalışmalarının tamamlanacağını halkımıza müjdeleneceğini ve Doğalgaz basınç istasyonunun birincisi Gerede Caddesi üzerine, ikincisinin ise 15 Temmuz Şehitler Parkına kurulacağı ifade edildi.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan ilçemizde ki çalışmaların biran önce tamamlanarak halka sunulacağı bilgisini verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı