2.05.2024 15:01:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Doğalgaz Çalışmasına Devam..

Bolu Dörtdivan da geçtiğimiz günlerde yeniden başlayan doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Uzunoğlu çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Kasım  2018 Çarşamba - 09:12
Dörtdivan da Doğalgaz çalışması Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Taşeron firmaların iş bırakması nedeniyle tamamlanamayan doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden tüm hızla devam ediyor. Başkan Uzunoğlu çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.
Dörtdivan Merkez Kadılar ve Çavuşlar Mahallerinin Cadde ve sokakları ana hatlarının döşemesinin ardından Yüklenici Firma tarafından Gerede Caddesi yolu üzeri Doğalgaz basınç istasyonu montajınında yapımı tamamlandı. Yeniçağa yolu üzeri belen mevkiine kadar gelen ekipler Doğalgazı yılbaşına kadar yetiştirmek için çalışmalara hız verdi.

Ayrıca Doğalgaz çalışmaları nedeni ile Yeniçağa yolu trafiğe kapatılmış olup, Yeniçağa ve Bolu'ya seyehat edecek vatandaşların Gerede yolu üzerindeki yeni açılan Yeniçağa-Bolu yolunu kullanmaları hususunda uyarıldı.
Dörtdivan’a doğalgaz kavuşması için göreve geldiği günden buyana özel bir çaba içerisinde olan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

YAZARLAR

Tamamı