10.05.2024 03:56:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dev Proje İhaleye Çıkıyor

Bolu Gerede Belediyesinin Dev Projelerinden biri olan B Tipi Mesire Alanı ihaleye çıkıyor. Gerede Orman İşletmesinden tahsis olarak alınan alanda uygulanmak üzere; İhale 29 Aralık Salı günü 14:30'da Gerede Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR08 Aralık  2020 Salı - 17:41
GEREDE DE DEV PROJE İHALEYE ÇIKIYOR
Bolu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanı ihaleye çıkıyor. Dev projenin ihalesi 29 Aralık Salı günü yapılacak.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri bir bir hayata geçerken bir diğer proje B Tipi Mesire Alanı’da ihaleye çıkıyor. Orman İşletmesinden tahsis olarak alınan alanda uygulanmak üzere; İhale 29 Aralık Salı günü 14:30’da Gerede Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.
Yapılacak ihale kapsamında;
Kır Lokantası (250 M2), Kır Kahvesi (250 M2), Uçan Bisiklet Yolu, Macera Parkı, Zıpline, Biyolojik Gölet (680 M2), 50 Adet Piknik Ünitesi, 3 Adet Çocuk Oyun Alanı, İnteraktif Oyun Grubu, 27 Adet Altıgen Kamelya, Gezinti Ve Araç Yolları, Kayak Pisti Ve Suni Tepe, Mescit-Duvar Saati ( 2 Adet), Wc (1 Adet), Giriş Takı-Güvenlik Binası, Aydınlatma Üniteleri ve Cep Otoparklar Yapılacak.
B Tipi Mesire Alanında Birçok Sosyal Aktiviteler Yapılabilecek
Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’Gerede Orman işletme alanının yaklaşık 100.000 m2’lik kullanımın hakkını almıştık. Daha sonra çalışmalara başlayarak; belirlenen bölgenin etrafını çevre duvarı ve panel çit ile belirledik. İlçemizde devam eden Asfalt çalışmalarımız kapsamında da B Tipi Mesire Alanımızda ki yolları asfaltladık. Esentepe’nin yükünü hafifletecek ve yeni bir yaşam alanı sunacak B Tipi Mesire Alanımızı hayata geçirmek için 29 Aralık’ta ihaleye çıkıyoruz. Projemiz hayata geçtikten sonra hemşehrilerimiz, kıymetli çocuklarımız ve şehir dışından gelen misafirlerimiz; mesire alanının genel kullanımının yanı sıra B Tipi Mesire Alanında birçok sosyal aktiviteyi de yapma şansına ulaşacak. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.



YAZARLAR

Tamamı