29.03.2024 03:28:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Deri ve Cezaevi Projesi Hayata Geçiyor

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Cezaevi projesi yanı sıra Deri Organize Sanayi Bölgesi yatırımımızı Allah'ın izniyle el birliği ve güç birliği içerisinde Gerede'mize kazandırıyoruz" dedi. Milletvekili Ercoşkun, ilçeye yönelik yeni dönemdeki bu dev yatırımlara sağladıkları katkı ve destekten dolayı AK Partili dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET15 Ağustos  2017 Salı - 11:56
GEREDE DERİ OSB YATIRIMI VE CEZAEVİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gerede İlçesi'ne yaptığı ziyarette Gerede Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Şafak ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'la bir araya gelen Ercoşkun, ilçede hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.
Milletvekili Ercoşkun, AK Parti teşkilatlarıyla ortaya koydukları birlik ve beraberlik sayesinde, ilçeye cezaevi projesinin hayata geçileceğini, bunun yanı sıra, ilçede bulunan deri sanayi kuruluşlarının yeni oluşturulan Deri Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınacağını bildirdi.
MİLLETVEKİLİ ERCOŞKUN YATIRIMLARI SIRALADI, AK PARTİLİ DAVA ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Ercoşkun, ilçede hayata geçecek yatırımlar hakkında, şöyle konuştu: "Gerede, gerçek manada yoğun çalışmalara sahne oluyor. Bu anlamda Belediye Başkanımız Mustafa Allar ve teşkilatımızın ortaya koyduğu gayretleri görüyoruz. İl Genel Meclisimiz, Belediyemiz ve ilçe teşkilatımızla birlikte çok yoğun bir mesai ortaya koyuyoruz. Özellikle ilçede cezaevi projesinin hayata geçmesi yanı sıra Deri Organize Sanayi Bölgesi yatırımımızın hayata geçişi uzun zamandır takip ettiğimiz bir sürecin neticelenmesini beraberinde getirecek. Gerek Belediye Başkanımız Mustafa Allar'ı, Ali Şafak nezdinde AK Parti Gerede İlçe Teşkilatımızı tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Cenab-ı Hak nasip ettiği müddetçe bu hizmetlerin devamını temenni ediyorum."
Milletvekili Ercoşkun'un yatırım açıklamaları sonrası konuşan Başkan Allar ise, şunları söyledi: "Milletimiz ve teşkilatlarımızla birlikte tam bir uyum içerisinde çalışma yapıyoruz. 'Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır' düsturuyla hareket ediyoruz. Tüm çalışmalarımıza destek veren siz milletvekillerimize, teşkilatımıza ve tüm seçilmişlerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
"BAŞARIMIZDAKİ EN BÜYÜK PAY HÜKÜMETİMİZİN DESTEĞİ VE BİRLİKTELİĞİMİZ"
Cezaevi projesi 94 milyon TL'lik bir proje. İhalesi yapıldı. Kentsel dönüşüm ve Arasta projelerimizi de hayata geçirmeye çalışıyoruz. Başarımızdaki en büyük pay, hiç kuşkusuz, hükümetimizin 15 yıldan bu yana vermiş olduğu destek. Ülkemizin her karış toprağını adeta nakış nakış yatırımlarla işlemesi. Üzerimize düşen görev ve sorumlulukları sizlerle beraber layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Hükümetimizin sağladığı destek ve katkıların gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Muhalefetin pervasızca yaptığı eleştirilere hizmetlerimizle karşılık veriyoruz. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum sayın vekilim."
"MEMLEKETİN ÇAKIL TAŞINDA GÖZÜ OLANIN GÖZÜNÜ OYMAK VAZİFEMİZ"
Allar, açıklamalarında ayrıca, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "15 Temmuz ihaneti karşısında, Rabbim bizleri korudu. Alnımızın akıyla çıktık. Allah'ın izniyle bu memleketin çakıl taşında gözü olanın gözünü oymak bizlerin vazifesi. Bizler buna fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.
"EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR"
AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Şafak ise, ziyarette şöyle konuştu: "Bizler teşkilat olarak, yapılması gerekeni yerine getiriyoruz. Belediyemizin, teşkilatımızın, vatandaşlarımızın ve vekillerimizin arasındaki beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar bunu başardık, bundan sonra da başaracağız. Ülke olarak, İslam dünyası olarak şu an ihtiyacımız olan en önemli öncelik birlik ve beraberliğimizdir. Siz Milletvekilimizin ziyareti için teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık."



 

YAZARLAR

Tamamı