25.04.2024 07:15:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dergi Konusu: “Afrin”

Dörtdivan Kaymakamlığı Proje biriminin katkıları ile Dörtdivan tanıtımının yapılacağı bir kitap ve yerel süreli nitelikte olacak bir dergi yayın hayatına girecek. Kaymakam Tutkan, ilk etapta “Afrin” konusunun işleneceği derginin ve "Dörtdivan Kitabı"nın çalışmalarına başlandığının müjdesini verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Şubat  2018 Perşembe - 01:28
KAYMAKAMLIKDAN DERGİ, 1. SAYININ KONUSU “AFRİN”
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kaymakamlığından bir ilk, Kültür hizmeti. Kaymakamlık Proje biriminin katkıları ile Dörtdivan tanıtımının yapılacağı bir kitap ve yerel süreli nitelikte olacak bir dergi yayın hayatına girecek. Kültür hizmeti ile Dörtdivanlılar eserlerini yayınlama imkanı bulacak.
Dörtdivan Kaymakamı Tutkan, ilk etapta konusunun “Afrin” olacak ve diğer sayılarında çeşitli konuların yer alacağı yerel süreli nitelikte bir derginin çıkarılacağı ve bununla birlikte Dörtdivan tanıtımının sağlanacağı kitabında çalışmalarına başlandığını söyledi.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kaymakamlığımızın Proje Biriminin himayelerinde ilçemizde yerel süreli nitelikte olacak dergimiz yayın hayatına başlayacaktır. İlçemizde edebiyat, kültür ve sanat alanındaki boşluğu doldurmaya yönelik faaliyet olarak başlatılan dergimiz, başta gençlerimiz olmak üzere ilçe ahalisinin ifade platformu olacaktır. İlçenin tarihi, idari, sosyal, kültürel, yöresel, iktisadi, doğal güzelliklerinin, değer ve altyapısının yanı sıra güncel olaylara duyarlılığı da ihtiva edecek olan dergi, özellikle gençliğin milli ve manevi değerler doğrultusunda yazabilme sanatında bilinçlenmesine katkı sağlayacaktır. Dergimizin ilk sayısında konusu güncel olması dolayısıyla da Afrin (Zeytin Dalı Harekâtı) olarak belirlenmiştir. Dörtdivanlı hemşehrilerimizin bu hususta katkılarını bekliyoruz. Böylelikle de Dergilerimizin yayın hayatında kalem tutan Gençlerimize, Dörtdivanlımıza ön ayak olmak istiyoruz” dedi.
Dergide yayınlanmasını istediğiniz eserleri aşağıda belirtilen e-mail adresine gönderebilirsiniz.
dortdivankaymakamligi1990@gmail.com
Eser son gönderim tarihi: 30 Mart 2018





YAZARLAR

Tamamı