26.04.2024 10:48:19
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Demirel'i Ziyaret Ettiler

Ankara Bolu Dernekleri Federasyon yönetimi Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel beyi makamında ziyaret etti. Ziyarete, Federasyon Başkanı Engin Ulaş, Başkanvekilleri Ramazan Yaman ve Ahmet Akbaş, Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin, Mustafa Aydınalp ve İrfan Bayar katıldı. Günün anısına Başkan Demirel'e plaket taktim edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR17 Ekim  2019 Perşembe - 01:41
ANKARA BOLU DERNEKLER FEDERASYONU
BAŞKAN ENVER DEMİREL'İ ZİYARET ETTİ
Ankara Bolu Dernekler Federasyonu Başkanı Engin Ulaş, yönetim kurulu ile birlikte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i makamında ziyaret etti. Başkan Demirel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ankara Bolu Dernekleri Federasyon Yönetimi, katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Enver Demirel'e plaket takdim etti.
Ziyarete; Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Engin Ulaş, Başkanvekilleri Ramazan Yaman ve Ahmet Akbaş, Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin, Mustafa Aydınalp ve İrfan Bayar katıldı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonunun kısaca faaliyetleri hakkında bilgi veren İrfan Bayar; “Şahsım ve yönetim kurulu adına bu güne kadar federasyonumuza yaptığınız destek ve yakın ilgiden ötürü teşekkür ederim. Her zaman Boluluların yanında ve destekçisi oluyorsunuz. Bolulular adına da teşekkür ediyorum. Bolulularla birlikte birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Yola çıktığınız bu ulvi yolda başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyenin hizmet ve yatırımlarıyla Etimesgut'u Türkiye'nin en çağdaş ilçelerinden biri haline getirdiklerini belirterek, Etimesgut'un kültürde, sanatta, sporda ve her alanda önemli mesafe kat ettiğini söyledi.
Toplumun tüm kesimlerine yönelik hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Demirel, "İlçemize onlarca tesis, parklar, ormanlar kazandırdık. Türkiye'ye örnek engelsiz yaşam merkezini, Devlet Bahçeli Eğitim Spor ve Yaşam Merkezi, Halk kütüphanesini, kent konseyi binasını, içerisinde gencimizin, yaşlımızın, kadınımızın, erkeğimizin yararlanabildiği birçok donatıların yer aldığı yaşam merkezlerini inşa ettik. Yalnızca tesislerle sınırlı kalmadık. Kültürel sanatsal sportif birçok hizmeti de hemşehrilerimizle buluşturduk. Yaptığımız tüm hizmetlerle Etimesgut'ta yaşam kalitesini artırdık. İnşallah yeni hizmetlerimize devam ediyoruz" dedi.
Başkan Demirel, hemşehri dernek, vakıf ve federasyonların çalışmalarını yakından takip ederek, çok önemsediklerine vurgu yaparak, Bolu Dernekler Federasyonu'yla da yakın ilişki içinde olduklarını ortak programlar gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Ziyaret sonunda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel beye günün anısına plaket taktim edildi.


 

YAZARLAR

Tamamı