25.04.2024 05:24:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Daldallı, İl Müdürü Oldu

Bolu Geredeli Hemşehrimiz Durmuş Ali Daldallı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yeni kurulan Göç ve Uyum Dairesi Kurucu Daire Başkanı ve Sosyal İçerme Daire Başkanı görevini yürütürken Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdür Vekili olarak atandı. Daldallı görevine başladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR07 Ekim  2019 Pazartesi - 16:52
GEREDELİ DALDALLI, BAŞKENTE İL MÜDÜR VEKİLİ OLDU
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında 3,5 yıldır Aile ve Toplum Hizmetlerinde Göç ve Sosyal Uyum Dairesi’nin kurucu Daire Başkanı ve Sosyal İçerme Daire Başkanı görevini yürüten Geredeli hemşerimiz Durmuş Ali Daldallı, Başkent’e Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdür Vekili olarak atandı.
Gerede ilçemizde Halk Eğitim Müdürlüğü, Sendika Başkanlığı, Milletvekili Danışmanlığı, Memur-Sen Genel Başkan Danışmanlığı, Özel Kalem Müdürlüğü, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Sosyal İçerme Daire Başkanı olarak görev yapan hemşerimiz Durmuş Ali Daldallı Başkent’e atandığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdür Vekilliği görevine başladı.

Durmuş Ali Daldallı Kimdir ? 
1975 Yılında Bolu’nun Gerede İlçesi Salur Köyünde doğdu. İlkokulu Salur Köyü’nde, orta ve lise eğitimini Gerede İmam Hatip Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Halk Eğitim Bölümü’nde tamamladı.
Öğretmen olarak Ağrı İli Hamur İlçesinde ilk görevine başlayıp daha sonra Bolu İli Gerede İlçesinde çeşitli okullarda rehber öğretmeni olarak görev yaptı. Gerede Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevinde bulundu.
2009 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı Yaygın Eğitim Enstitüsü’nde görev yaptı.
2012 yılında Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yaptı.
2016 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Politikalar Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yaptı.
Bolu ili Gerede ilçesine Sosyal Hizmet Merkezinin açılmasında da katkısı olan Durmuş Ali Daldallı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdür Vekili olarak atanarak, görevine başladı.


 

YAZARLAR

Tamamı