29.03.2024 02:41:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çocukların Doğum Günleri Kutlandı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Koronavirüs den evden çıkamayan çocukların doğum günü kutlandı. Dörtdivan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce çocuklara sürpriz yapılarak, evlerine gidilip, doğum günü pastası kesilip, çeşitli hediyeler verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Nisan  2020 Cumartesi - 03:06
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nda Çocuklar Ziyaret Edildi
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara sürpriz gerçekleştirildi.

Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef, İlçe Emniyet Amir V. Oktay Karaoğlu ve SYDV Müdürü Selma Bulut ile birlikte 23 Nisan doğumlu öğrencileri evlerinde ziyaret ederek, doğum günlerini doğum günü pastasıyla kutladılar. Çocuklar bir bir ziyaret edilip,  23 Nisan bayramlarını da kutlayıp, çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca Dörtdivan ilçemizde eğitim öğretim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilere de Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu’nun talimatıyla Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından Mahallelere ve Köylere gidilerek hediyeler ulaştırıldı. Dörtdivan da ilk defa yapılan bu uygulamayla çocuklar sevindirildi.

Günün anlam ve önemine ilişkin Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu yaptığı açıklamada; “Hayatlarımızı önemli kılan, en önemli kaynağımız, bugünümüz ve yarınımız kıymetli çocuklarımızın yüzündeki tebessümü görebilmek her şeye değer!
Bugün, doğum günü olan çocuklarımızın doğum günlerini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde ziyaret ederek kutladık. Koronavirüs den evden çıkamayan Çocuklarımızın yaş gününü pasta keserek, onların mutluluğunu paylaştık. İlçemizde ki diğer çocuklarımızı da Vefa Destek Grubu ekiplerimiz tarafından ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler taktim edildi” diyen Kaymakam Kaptanoğlu; “Milli egemenliğimizin simgesi, milli iradenin hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı