25.04.2024 04:03:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak!

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, bu yıl da çeşitli etkinlikle kutlanıyor. Bolu da Cuma günü başlayacak olan etkinlikler, önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar devam edecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT15 Nisan  2016 Cuma - 00:43
Bolu'da Turizm Haftası, Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak.
Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Turizm Haftası programını açıkladı.
15 Nisan Cuma günü saat 10.00’da Belediye Meydanı’nda toplanma ile başlayacak olan programda, 10.30’da İzzet Baysal Caddesinden Anıt Park’a gerçekleştirilecek olan ve aralarında Turizm sektörü yönetici ve çalışanları, İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Meslek Yüksek Okulu Turizm bölümü öğrencileri, Turizm ve Doğa Dernekleri ile vatandaşların olduğu yoğun bir katılımla yapılacak kortej yürüyüşü ile devam edecek.
17 Nisan Pazar günü protokol, basın ve doğaseverlerin katılımıyla Gölcük-Amcabey Göleti parkurunda doğa yürüyüşünün yapılacağı etkinlikler, Pazartesi günü aynı yerde bu kez turizm işletmeleri personellerinin katılacağı doğa yürüyüşü ile devam edecek.
Perşembe gününe kadar devam edecek olan etkinliklerde son gün, Ortadoğulu seyahat acentelerine ilimizin tanıtımı yapılacak. Abant, Mudurnu, Sünnet Gölü, Sarot Kaplıcaları’nı kapsayan tanıtım gezisinden grubun uğurlanması ile etkinlikler son bulacak.


 

YAZARLAR

Tamamı