29.03.2024 09:31:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çeltek Ailesine Taziye..

Ankara Bolulular Derneği Yönetimi ve Üyeleri geçtiğimiz günler de vefat eden Kabil Çeltek'in Annesi Emine Çeltek için Çeltek ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziyeye katılan Bolulular Çeltek Ailesine taziye dileklerini ileterek, başsağlığı ve sabır temennisinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR22 Ocak  2017 Pazar - 15:51
Çeltek Ailesine Taziye Ziyareti Yapıldı
Ankara Bolulular Derneği Yönetimi ve Üyeleri geçtiğimiz günler de vefat eden Kabil Çeltek'in Annesi Emine Çeltek için Çeltek ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ankara Bolulular Derneği Kurucularından ve üyesi Kabil Çeltek ile Babası Baki Çeltek ve aile fertlerine başsağlığı temennisinde bulunularak, sabırlar temenni edildi.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar "Ankara Bolulular Derneği yönetimi olarak başınız sağolsun. Mevlam daha büyük acılar göstermesin. Sabırlar ihsan eylesin. Emine Annemizin de mekanı cennet olsun. Acıları paylaşmak üzere buradayız. Acılar paylaşıldıkça hafifler. Birlik beraberlik içerisinde acı ve tatlı günlerimizde birlikte olacağız. Tekrar şahsım, Yönetim ve Bolulular adına başınız sağolsun. Mevlam geride kalan aile fertlerine sabırlar ihsan eylesin" dedi.

Taziyeye katılan Bolulularda Çeltek Ailesine taziye dileklerini ileterek, başsağlığı ve sabır temennisinde bulundular.
Diğer Fotoğraflar İçin Tıklayın





YAZARLAR

Tamamı