29.03.2024 13:59:09
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çelik, Gerede de Klip Çekti

Ülke genelinde tanınan Ramazan Çelik, Memleketi Gerede'de panayır alanında klip çekimi gerçekleştirdi. Klip çekimi sırasında yüzlerce vatandaş tarafından çepeçevrelenen Çelik, yüzün üzerinde hayranı ile fotoğraf da çektirdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL27 Eylül  2016 Salı - 12:31
Ramazan Çelik Gerede Panayırında Klip Çekti
“Türkiye’yi oynatan adam” olarak tanınan Ramazan Çelik, ülke geneline yaydığı “Boluluyum Bolulu” Türküsü ile de, Bolu’nun tanıtımında büyük rol oynadı.
Ünlü, Sevilen Geredeli sanatçı Ramazan Çelik, panayır alanında hemşerilerinin sevgi seli ile karşılaştı. Gerede Panayırının son gününde oluşan kalabalık ile birlikte klip çekimi gerçekleştiren Çelik, hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Panayırın son günü olması sebebi ile iğne atsan yere düşmeyecek kadar kalabalık olan panayır alanında çekilen klip görüntüleri için 10 kişilik bir çekim ekibi görev yaptı.
Hem hava hem yer görüntülemesi yapılan klip için çekim ekibi yaklaşık bir saat uğraş verdi. Halkın yoğun ilgisinin konu alındığı klip çekimi sırasında oluşan doğal enstantaneler kurgudan çok uzak ve samimi görüntüler ortaya koydu.

Klip çekimi sırasında yüzlerce vatandaş tarafından etrafı çepeçevre sarılan Ramazan Çelik, yüzün üzerinde hayranı ile fotoğraf çektirdi.
Bir ay sonra televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlaması planlanan video klip çekimleri sırasında karşılaştığı hemşerilerinin yoğun ilgisine teşekkür eden Çelik, "Tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum" dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı