29.03.2024 13:08:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çavuşlar Gençlik Derneğinden..

Bolu Dörtdivan Çavuşlar Gençlik Derneği 28 Kasım Perşembe günü TBMM'ne gerçekleştirdiği ziyareti hakkında etrafta dolaşan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için önemli açıklamalarda bulunmuştur. İşte o açıklama..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN01 Aralık  2018 Cumartesi - 10:52
Bolu ili Dörtdivan İlçesi Çavuşlar Gençlik Derneği geçtiğimiz günlerde TBMM'ne bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Meclis ziyareti sonrasında Dörtdivan da dolaşan bilgi kirliliğine karşı yapılan açıklama; 
ÇAVUŞLAR GENÇLİK DERNEĞİ'NİN
MİLLETVEKİLLERİ ZİYARETİNE İLİŞKİN AÇIKLAMASI
28 Kasım Perşembe günü Çavuşlar Gençlik Derneği olarak gerçekleştirdiğimiz meclis ziyareti hakkında etrafta dolaşan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için açıklama yapma gereği duyulmuştur.
Öncelikle şu bilinmelidir ki, Çavuşlar Gençlik Derneği'nin yapmış olduğu bu ziyaret tamamen Çavuşlar Mahallesini ilgilendiren konular üzerine yapılmış, derneğimizin başka bir amacı ya da çalışması olmamıştır.
Buna rağmen, Çavuşlar Gençlik Derneğinin bir takım siyasetçiler tarafından meclise gönderildiği, mevcut siyaset arenasından birilerini desteklemek adına gittiği, hatta makam aracı tahsis edildiği yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Bu çirkin iftiraları ortaya atanlar hem Çavuşlar Mahallesini karıştırmak, hem de Çavuşlar'ın adını kullanarak Dörtdivan siyasetini karıştırmak istemektedir.
Bu iftiraların bir kaçının Dörtdivanda ki mevcut siyasetin içinde bulunan kişilerden çıktığı öğrenilmiş ve siyasetin içinde olan kişilerin bu şekilde insanları ya da toplulukları karalamaya çalışması Dörtdivanda ki siyaset zemininin ne kadar alçak olduğunu göstermiştir. Fakat bu şahısların böylesi ucuz numaralarla bir yere varamayacağını tüm Dörtdivan bilmektedir.
İddiaların sahipleri iddialarını ispatla yükümlüdürler. Dedikodu meraklısı, gölgesinden korkan, fitneci tipler bilmelidir ki, Çavuşlar Gençlik Derneği üyeleri hiç bir siyasi parti ve siyasetçinin adamı olmamıştır, olmayacaktır.
Çavuşlar Mahallesi, mahallesine gönül vermiş, hizmet etmek için mücadele eden gençlerin emeklerini böyle alçak iftiralarla ziyan etmeye çalışan kişilere fırsat vermeyecektir. Şüphesiz ki elbet hesabınıda soracaktır.
ÇAVUŞLAR GENÇLİK DERNEĞİ


 

YAZARLAR

Tamamı