29.03.2024 01:39:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bünüş'den Afrin'e Dualar..

Bolu Dörtdivan Bünüş Köyü Gençlik Derneği ve Bünüş Köyü Muhtarlığı organizasyonunda Afrin operasyonunda ve günümüze kadar bu cennet vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ruhuna Bünüş Köyü Merkez Mahalle Camisinde Mevlid-i şerif okutuldu. Afrin'e ve şehitlerimize dualar yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN19 Şubat  2018 Pazartesi - 13:09
BÜNÜŞ KÖYÜNDE ŞEHİTLERİMİZE MEVLİD OKUTULDU
Bolu Dörtdivan Bünüş Köyü Gençlik Derneği ve Bünüş Köyü Muhtarlığı organizasyonunda Afrin operasyonunda ve günümüze kadar bu cennet vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ruhuna Bünüş Köyü Merkez Mahalle Camisinde Mevlid-i şerif okutuldu. Afrin’e ve şehitlerimize dualar yapıldı.
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Bünüş Köyünde 18 Şubat 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Mevlid programına Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Garnizon Komutanı J. Kd. Bçvş. Atilla Acarer, Emniyet Amiri Mahmut Aydın, İlçe Müftüsü Bekir Engin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Recep Bıyık, İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Fidan ve Köy sakinleri katıldı.

Mevlidin icrasının ardından programa katılan misafirlere yemek ikramı oldu ve sonrasında cami önünde tüm cemaat ile birlikte şehitlerimize son bir dua yapıldı.
Duanın ardından Bünüş Köyü Şehidi Zeynel Değercan'ın kabri ziyaret edildi..
Allahu Teâla (c.c.) köyümüzün, ilçemizin, vatanımızın birliğini ve dirliğini daim ve kaim kılsın diyen Dörtdivan Bünüş Köyü Gençlik Derneği Başkanı Tuncay Demirtaş; “Bu cennet vatan uğruna canlarını feda eden tüm şühedanın ruhları şad, mekânları cennet olsun. Teröre bir son vermek ve mazlum halkın imdadına koşmak için Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiğin Allah yar ve yardımcısı olsun. Programımıza teşrif eden ilçemiz protokolünün değerli üyelerine ve komşularımıza, programımızın icrasında emeği geçen, maddi-manevi katkısı olan herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.






YAZARLAR

Tamamı