17.04.2024 01:30:25
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Boluspor'da Liderlik Sevinci.!

Boluspor'da liderlik sevinci yaşanıyor. Lig de 3.hafta da devrettiği liderliği kırmızı beyazlılar 12 hafta sonra geri aldı. Bu sezon ilk 2 haftayı lider tamlayan kırmızı beyazlılar, zorlu Adana Demirspor maçını kazanarak tekrar ligin zirvesine oturmayı bildi. Adana Demirspor maçını 2-1 alan Boluspor'un puanı 26 oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR12 Aralık  2016 Pazartesi - 14:31
TFF 1.LİGDE LİDER DEĞİŞTİ
TFF 1.Ligde 14.hafta geride kalırken, haftaya lider konumda giren Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Bandırmaspor’u konuk etti. Bütün sporseverler Evkur Yeni Malatyaspor’un sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünürken, konuk ekip Bandırmaspor sürprize imza atarak güçlü rakibine tek golle devirdi ve liderlik koltuğunun değişmesine sebep oldu.
TFF 1.Ligde her hafta dengeler değişiyor. Bu hafta üst sıralarda bulunan takımlardan Göztepe ve Evkur Yeni Malatyaspor puan kaybı yaşarken, diğer takımlar haftayı kayıpsız geçti. Bu hafta skoru en çok merak edilen mücadelelerden ilki Sivasspor Göztepe maçıydı. Haftaya ikinci sırada giren Göztepe, 5.sırada bulunan Sivasspor’a konuk oldu. İki takımında puan kaybına tahammülü olmadığı bu haftada Sivasspor saha avantajını da kullanarak rakibini rahat bir şekilde mağlup etti ve puanını 24 yaparak ilk sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını iyiden iyiye kapattı.

Bu haftanın nefesleri kesen karşılaşmasında ise Adana Demirspor ile Boluspor karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde 3.sırada haftaya giren Boluspor’un, puan kaybına tahammülü yoktu. Güçlü rakibi Adana Demirspor karşısında 10.dakikada 1-0 geriye düşen kırmızı beyazlılar cevap vermekte çok gecikmedi ve 2 dakika sonra skora denge getirdi. Maç orta alan mücadelesi şeklinde devam ederken, 34.dakikada çıkan kırmızı kart bütün dengeleri alt üst etti. 10 kişi kalan Boluspor karşısında atak üstüne atak gerçekleştiren Adana Demirspor’a Boluspor savunması ve kalecisi Soner geçit vermedi. 77.dakikada ise Adana Demirspor tribünleri adeta buz kesti. Hızlı gelişen Boluspor atağında Emre Kılınç yıkılmadı ve ortasını yaptı. Ceza sahası içinde topla buluşan kral Rydell Poepon zorda olsa rakip fileleri havalandırarak takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Bu golde sonra kalesini gole kapatan Boluspor adeta altın değerinde üç puanı hanesine yazdırarak maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturmuştu ki dün Evkur Yeni Malatyaspor puan kaybı yaşayınca Boluspor’un liderliği tescillenmiş oldu.
Haber: Volkan Yılmaz – memleketimbolu.com




 

YAZARLAR

Tamamı