19.04.2024 05:55:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular Üsküdar da Buluştu!

Bolulular güzel bir Üsküdar akşamında Ramazan iftarıyla bir araya geldi. İstanbul Bolulular Platformu, İzmit ve İstanbul'da bulunan tüm Bolu Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetim kadroları ve bürokratların katılımı ile Üsküdar'da açık havalı ve boğaz manzaralı güzel bir mekanda 700 kişilik yoğun katılımlı iftar etkinliğinde buluştu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR26 Haziran  2016 Pazar - 23:20
Ramazan ayı akşamları, Üsküdar’da Bolulularla bir başka güzel
Ramazan ayı akşamları, Üsküdar’da Bolulularla bir başka güzel. Bolulular güzel bir Üsküdar Ramazan akşamında iftar programıyla bir araya geldi. İstanbul Bolulular Platformu, İzmit ve İstanbul’da bulunan tüm Bolu dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadroları ve bürokratlarımızın katılımı ile Üsküdar’da açık havalı ve boğaz manzaralı güzel bir mekanda 700 kişilik yoğun katılımlı iftar etkinliğinde buluştular.

İftara Göynüklü olan İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, Bolu Valisi Aydın Baruş, kendiside Bolulu hemşehrimiz olan Düzce Valisi Ali Fidan, HSYK Başkan vekili Aysel Demirel, Pendik Belediye Başkan Yrd. İzzet Öztop, Ataşehir Ak Parti Bşk Yrd. Osman Korkmaz, Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkan Yrd. Ramazan Açıkgöz, Narven Genel Müdür Yrd. Recep Aydoğanlı ve bir birinden değerli çok sayıda bürokrat ve işadamları yoğun programlarına rağmen iftar programında hemşehrileri ile bir arada oldular.

Sivil Toplum Kuruluşu yöneticilerinin gelen misafirlerini karşılaması ve iftar saatine sıcak samimi muhabbet ederek geçiren Bolulular aynı zamanda ortak arkadaşlarını bir birleri ile tanıştırarak yeni ve daha güçlü bağlantılar kurulmasının temelini atmış oldular. İftar saati yaklaştığında Hocalarımızın Kuran Tilaveti ile başlayan etkinlik ezan okunması ile birlikte iftarlar açıldı.

Gecenin sunumunu yapan Tuzla Belediye Başkanı Danışmanı Recep Demir ve İstanbul Bolulular Platformu Başkanı Mustafa Özkul’un selamlama ve misafirlere hoş geldiniz konuşmaları ile protokol konuşmaları başladı.

Bolu Valisi Aydın Baruş konuşmasında öncelikle tüm Boluluların Ramazan ayını kutladı. Bolulularla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm Derneklerin ve Bolulu Bürokratların katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan Ayının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Bolu Geredeli olan Düzce Valisi Ali Fidan protokol konuşmasında katılımcıları selamlayarak hemşehrileri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisinin Düzce Valisi olmadan önceki dönemdeki gözlemlerinde diğer illerin Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarını gözlemlediğini Bolu için ise gelişime açık alan olarak gördüğünü fakat son dönemde Bolu Sivil Toplum örgütlerinin de hızlı bir şekilde gelişim yönünde yol aldığını bu gün burada görüyoruz dedi.

Bolu Göynüklü olan İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu konuşmasında tüm Bolulu hemşehrilerimizin Ramazan ayını kutlayarak iftar’a katılan tüm hemşehrilerimizle iftar’da birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Boluluların bir araya gelmeleri ve birlikte olmalarından dolayı duymuş olduğu memnuniyeti belirtti.

Protokol konuşmaları sonrasında masalar arası yer değişimleri hoş sohbet ve yeni bağlantılar kurularak güç birliği oluşması için temeller atılmış oldu. Gece katılımcıların birlikte çektirdikleri geceye ait hatıra fotoğrafı ile tamamlandı. (bolupostasi.com)

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ YÖNETİCİLERİ
Mustafa Özkul İstanbul Bolulular Platformu Başkanı
Ramazan Açıkgöz İstanbul Geredeliler Derneği Başkanı
Cevat Abayt Göynüklüler Derneği Başkanı
Cemali Ergül Ümraniye Bolulular Derneği Başkanı
Kerem Özdemir Bolu Genç Girişimciler Derneği Başkanı
Aytekin Bayri Bolu Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı
Sadettin Atalay Gebze Göynüklüler Derneği
Ali Çınarlı Beşkonak Köyü Derneği Başkanı
Münevver Ateşoğlu Küplüce Köyü Derneği Başkanı
Ramazan Çetinkaya Ümraniye Bolulular Derneği Başkanı Başkanı
Mustafa Aydemir İstanbul Bolulular Derneği
Mehmet Eyvaz İstanbul Dörtdivanlılar Derneği Başkanı
Necmi koca Yeni Bosna Bolulular Derneği Başkanı
Serdar Toprak Tuzla Bolulular Derneği Başkanı
Nazım Gökmen Pendik Kıbrıscıklılar Derneği Başkanı

İftar Yemeği Fotoğrafları için TIKLAYINIZ




 

YAZARLAR

Tamamı