25.04.2024 08:12:36
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular Ulaştırma Bakanlığında!

Ankara Bolulular Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Geredeli Yüksel Coşkunyürek beyi ve Danışmanı Mengenli Zeki Şimşek beyi makamlarında ziyaret etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR12 Şubat  2016 Cuma - 22:56

ABP, COŞKUNYÜREK İLE ŞİMŞEK’İ ZİYARET ETTİ


Ankara Bolular Derneği Üyeleri, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında ziyaretlerde bulundu.

Ziyarete; Ankara Bolulular (Platformu) Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara da yaşayan Bolulular ile Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Halil Olkan Dernek faaliyetleri hakkında bilgi aktararak, Şahsı Yönetim Kurulu ve Bolulular adına hayırlı olsun dileklerini iletip, başarılar dileyerek, Plaket taktim etti.



Ziyarette, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Ankara Bolulular Derneği Başkanı Halil Olkan; “Derneğimiz 3 yılını tamamlamış genç ve dinamik bir yapıya sahiptir. Ankara da yaşayan Bolulular arasında hemşehrilerimizin iyi ve kötü gününde yanında olmasını hedefleyen topluluktur. Sabah kahvaltıları, Akşam Yemekleri, taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirilmektedir. Önümüzdeki aylarda da Memleketimizin güzelliklerini tanıtmak amacıyla geziler düzenlenecektir. Hem çevremizdekilere hem de yeni neslimize Bolu ve İlçelerimizi gezdirerek sıla hasretini gidermeye çalışacağız” diyen Başkan Halil Olkan: Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ülkemiz kalkınmasında önemli bir değere sahip olup, hatta en büyük bakanlığımızdır. Sizin bu göreve atanmış olmanız biz hemşehrilerinizi mutlu etmiştir. Bolu ve İlçelerimize en güzel hizmetlerin verilebileceği bir bakanlığımızdır. Bu ulvi görevinizin Şahsım, Yönetim Kurulu ve Bolulular adına hayırlı olsun temenisiyle, başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.



UDHB Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ve Danışmanı Zeki Şimşek de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini ilettiler.



Ankara Bolulular (Platformu) Derneği Başkanı Halil Olkan günün ziyaret anısına birer plaket taktim etti. Çektirilen hatıra fotoğraflarından sonra ziyaret sonlandırıldı.


 

YAZARLAR

Tamamı