28.03.2024 19:35:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular, Mevlide Katıldı!

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda Ankara da yaşayan Bolulular, Hakkari Şemdinli de hain bir saldırı sonucu geçtiğimiz yıl şehit olan Göynüklü Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif Programına katıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR30 Temmuz  2016 Cumartesi - 22:06
Göynüklü Şehid Ziya Sarpkaya'nın Ruhuna Mevlid-i Şerif Okutuldu
Hakkari Şemdinli de hain bir saldırı sonucu geçtiğimiz yıl şehit olan Göynüklü Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın ruhuna Bolu ili Göynük ilçesi Yenice Mahallesinde bulunan Baba evinde Kur'an tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu.
Ankara da yaşayan Bolulular, Ankara Bolu Dernekleri Federasonu organizanyonunda Mevlid-i Şerif Programına katıldı. Sabah erken Ankara dan hareket eden Bolulular ilk öince Göynük'e vardıklarında ilk önce Akşemsettin Hazretlerinin Türbesini ziyaret ederek, Şehidin evine geçtiler.

Programa; Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Köynük Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, Ankara Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Öztürk, çok sayıda Göynüklü katıldı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin ile Ankara Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Öztürk, Şehidin Babası Salim Sarpkaya'ya Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı armağan ettiler. Kur'anı ve Bayrağı öperek teslim alan Baba Sarpkaya'nın duygulu anları gözlerden kaçmadı. Salim Sarpkaya Memnuiyetini ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, "Şehidlerimizi anmak ve ailelerini yalnız bırakmamak amacındayız. Gazilerimizi de anarak ziyaretlerinde bulunmak asli görevlerimiz arasındadır. Bu gün Göynük de Şehidimiz Ziya Sarpkaya anısına okutulan Mevlid-i Şerife Ankara da yaşayan Göynüklü hemşehrilerimiz ve Bolulular ile birlikte katıldık. Şehidimizin ailesini yalnız bırakmayarak, acılarını paylaşmaya çalıştık. Şehidimizi de dualarla yad ettik" diyen Başkan Bilgin "Tüm şehitlerimize Allah dan Rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken, Gazilerimize de sağlıklı günler temenni ederiz" dedi.

YAZARLAR

Tamamı