16.04.2024 17:35:36
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulu Kadınlardan Tiryaki'ye Ziyaret

Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği yönetimi, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Başkan Arabacıoğlu tarafından Bolu Dörtdivanlı Başkan Tiryaki'ye Ankara da yaşayan Boluluların faaliyetleri hakkında bilgiler verilerek, Türk Bayrağı hediye edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR13 Aralık  2018 Perşembe - 20:17
Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Yönetimi
Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'yi ziyaret Etti
Bolu Dörtdivanlı hemşehrimiz Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği yönetimi ile bir araya geldi.
Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Aynur Arabacıoğlu ve yönetimini kabul ederek, Ankara Altındağ da yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Veysel Tiryaki Bolulu hemşerilerimi burada görmekten çok mutlu oldum dedi. Derneklerinin önemine değinerek, “Göreve geldiğim günden beri Bolulu hemşehrilerime yardımcı olmaya çalışıyorum onlarla bir araya geliyorum, ihtiyaçlarını soruyorum. Bolulu Hemşeri Derneklerini önemsiyorum diyerek, Altındag ilçesinde bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında kısaca bilgiler vererek, Altındağı yeniden ayağa kaldırdığını ve borçsuz bir belediye olduğundan bahsetti.

Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Aynur Arabacıoglu da hemşehrimiz Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki beye bizleri kabul ettiği için teşekkür ederim. Bugüne kadar Ankara da Altındağ da yaptığı çalışmalar ve hizmetlerde başarılar diliyorum” diyerek, Dernek üyelerini tanıtıp, Boluluların Ankara daki faaliyetlerinden de bilgi veren Başkan Arabacıoğlu "Ankara da faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. Ankara Bolu Dernekleri Federasyonumuz organizasyonunda bağlı Derneklerimiz ile birlikte 864.ncü etkinliğimizi de geride bıraktık. Bolulular olarak Ankara da birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz" dedi.

Yakında yapacakları "Sevgi Evleri" projesi hakkında da bilgi verilerek, ziyaret hoş sohbet içinde geçen konuşmalardan sonra günün anısına Başkan Dr. Veysel Tiryaki'ye Türk Bayrağı hediye edildi. Üyeler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirilerek, ziyaret sonlandırıldı.






 

YAZARLAR

Tamamı