28.03.2024 21:44:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bölge Finalinde Birinciler..

Mengen İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğinde Dörtdivan, Gerede, Mengen ve Yeniçağa ilçelerindeki imam hatip okulları arasında gerçekleştirilen Genç Nida (Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma) ve Genç Muhafızlar (Hafızlık) yarışmalarında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri bölge birincisi oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM23 Aralık  2017 Cumartesi - 16:37
MESLEKİ YARIŞMALAR BÖLGE FİNALİNDE BİRİNCİLİK
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İmam Hatipli Gençler mesleki yarışmalar bölge finalinde birincilik elde ettiler.
İmam Hatip Okulları kız öğrenciler arasında düzenlenen Genç Nida (Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma) ve Genç Muhafızlar (Hafızlık) yarışmalarında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri bölge birincisi oldular.
Mengen İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğinde Dörtdivan, Gerede, Mengen ve Yeniçağa ilçelerindeki imam hatip okulları arasında gerçekleştirilen yarışmalara Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 6.Sınıf öğrencilerinden Reyhan Kayaalp Genç Nida kategorisinde, 8.Sınıf öğrencilerinden Ayşe Feride Gülmez ise Genç Muhafızlar (Hafızlık) kategorisinde katıldılar. Her iki öğrenci de kategorilerinde birincilik elde ettiler.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdür Vekili Tuncay Demirtaş yaptığı açıklamada; ‘’Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmalara öğrencilerimizi hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Elif Açıkyürek ve Melike Şahin´e, ayrıca bizi her konuda olduğu gibi bu yarışmalarda da yalnız bırakmayıp, destekleyen Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Bal´a teşekkür ederiz’’ dedi.




YAZARLAR

Tamamı