25.04.2024 13:47:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

BAŞKAN ÖDÜLLENDİRDİ!

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Orta Okulunun takdir almış başarılı öğrencilerini ödüllendirdi. Öğrencileri makamında ağırlayarak, çeşitli hediyeler takdim edip, başarılar diledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT13 Mayıs  2015 Çarşamba - 10:00
BAŞKAN TAKDİR ALMIŞ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Orta Okulunun takdir almış başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.
/
Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulunun takdir almış başarılı öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi. Başkan Uzunoğlu; Eren Bulut, Melisa Konuk, Nurhayat Yıldız, Melek Çelikyürek, Nuh Mete Erdini, Mevlüt Emirhan Danışman, Adem Danışman, Metehan Danışman, Ömer Faruk Sis, Ayşe Nur Vural, Hafize Yıldız ve Rümeysa Serin’e çeşitli hediyeler verdi.
/
Dörtdivan da başarılı öğrenciler gurur kaynağımız diyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu; Dörtdivan da Eğitim ve Öğretim için her türlü desteği vermeye hazırız. Dörtdivan’da eğitimin gelişmesi ve öğrencilerin daha modern ve rahat bir ortamda eğitim alabilmeleri ve başarılı olmaları için Belediyemiz imkanları ölçüsünde elimizden geleni yapmaya gayret ediyor ve yapıyoruz. Öğrencilerimizin sıkıntılarını, isteklerini dinliyor ve faaliyetlerimizde onlarında fikirlerine önem veriyoruz” diyen Başkan Uzunoğlu, Başarılı Öğrencilerimize hediyeler dağıtarak, başarılarına ortak olmak ve onları teşvik etmeyi amaçladıklarını söyleyerek, başarılarının daim olmasını diledi.
/

YAZARLAR

Tamamı