28.04.2024 08:00:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

Dörtdivan Belediyesi tarafından organize edilen Muhtarlar Toplantısı mahalle muhtarlarının katılımıyla Dörtdivan Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Muhtarların mahalleler ile ilgili sorunlarını dinleyen Başkan Uzunoğlu, sorunların en kısa zamanda çözüme ulaşması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN17 Nisan  2018 Salı - 12:12
MAHALLE MUHTARLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Dörtdivan Belediyesi tarafından sık sık organize edilen Muhtarlar Toplantısı Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve 8 mahalle muhtarlarının bir araya gelmesiyle gerçekleştirdi.
Toplantıya Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve 8 mahalle muhtarının yanı sıra, Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin, Başkan Yardımcısı Erdoğan Çetindağ ve İtfaiye Garaj Amiri Tanju Yalçın da katıldı.
Başkan Uzunoğlu, toplantıda her mahallenin sorunlarını dinledi ve konuşmasında her mahalledeki soruna özenle ve titizlikle çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getirdi. Toplantıda Dörtdivan Belediyesi tarafından hazırlanan 2014-2017 yılları arasında mahallelerde yapılan faaliyetler hakkında faaliyet raporu sunuldu. Başkan Uzunoğlu 2018 de devam etmekte olan projeler ve çalışmalar hakkında da muhtarları bilgilendirdi.

Muhtarların mahalleler ile ilgili sorunlarını dinleyen Başkan Uzunoğlu, sorunların en kısa zamanda çözüme ulaşması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Dörtdivanlı muhtarlar, yapılan toplantıların verimli geçtiğini, yaşanan sorunların bu şekilde kolaylıkla çözüme ulaşabileceklerini söyleyerek toplantı son buldu.




YAZARLAR

Tamamı