27.04.2024 01:32:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan İnegöl Ziyaret Edildi

Ankara Mudurnulular Derneği ile Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda Ankara da yaşayan Bolulular Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl'ü makamında ziyaret ederek, kendilerine plaket taktim ettiler. Akabinde Bolulular yemek sonrası Mudurnuyu gezdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR28 Şubat  2017 Salı - 22:23
Bolulular, Başkan Mehmet İnegöl'ü Ziyaret Etti
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar, Ankara Mudurnulular Derneği Başkanı Haydar Çakırtekin, Federasyona bağlı Derneklerin Başkan Yardımcıları ile Bolululardan oluşan heyet Mudurnu Belediye Başkanını makamında ziyaret etti. Ziyarete; Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın da iştirak etti.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar yaptığı konuşmada "Belediye Başkanı Sayın Mehmet İnegöl benim yıllarca görüştüğüm çok değerli kardeşimdir, kendisiyle devamlı görüşüyoruz. Mudurnu ve Mehmet İnegöl benim için çok özeldirler. Tarihi dokusuyla Mudurnu ilçemizi gezip, görmek ayrıcalıktır. Başkanımızı şahsım, Yönetim Kurulu ve Bolulular adına kutluyor, başarılar diliyorum" diyen Başkan Bayar Derneğin faaliyetlerinden kısa bahsettikten sonra günün anısına Başkan İnegöl'e Plaket taktim etti.

Ankara da Mudurnulular olarak sivil toplum kuruluşuna önem verdiğini ifade ederek, Ankara Mudurnulular Derneğinin kurulduğunu söyleyen Ankara Mudurnulular Derneği Başkanı Haydar Çakırtekin de yaptığı konuşmasında "Ben bir Mudurnuluyum. Mudurnu'ya Ankaradan katkı sağlamak ve Mudurnuluların birlik içinde olması amacıyla Derneğimizi kurduk İlk ziyaretimiz Kıbrısçık ilçemize oldu. İkincisini de Mudurmuza gerçekleştiriyoruz. Mudurnu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İnegöl ile olmak, onu ziyaret etmekten onur duyuyoruz. Tarihi ve Turistik dokuya ev sahipliği yapan Mudurnumuzu tanıtmak asli görevlerimizdendir. Başkanımıa şahsım, yöenetim kurulu ve Ankara da yaşayan Mudurnulular adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" diyen Başkan Çakırtekin de günün anısına Başkan İnegöl'e Plaket taktim etti.

Ziyaretten son derece memnun olduklarını iafade eden Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet inegöl de yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Beş bin nüfuslu Osmanlı kasabasında sizleri görmek bizleride onurlandırdı. Sıladan uzak gurbet ellerde yaşayan hemşehrilerimizn topraklarını unutmayıp, sılahi rahim yapmaları, yeni nesillere ilçelerini gezdirip, tanıtmaları gurur verici. Sizler birer turizm elçilerisiniz. Hem hemşehrilerimizi hem de Mudurnuyu görmek isteyenleri yönlendirerek ilçemizi tanıtmış olursunuz. Ziyaretinizden dolayı Şahsım adına, Mudurnulular adına bende teşekkür ederim. Kapımız her zaman açık buyrun gelebilirsiniz" dedi.

Konuşmaların ardından Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar ile Ankara Mudurnulular Derneği Başkanı Haydar Çakırtekin Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın beyede Plaketler taktim ettiler. Başkan Birol Taşkın da teşekkür ederek, her zaman hemşehrilerini, Mudurnuyu gezip görmek isteyenleri ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi.




 

YAZARLAR

Tamamı