2.05.2024 15:24:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Fatih Özdemir Oldu

Dörtdivanspor Genel Kurulunu yaparak, Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini belirledi. Kurucu Başkan Kadir Biçer, Başkanlık Bayrağını Fatih Özdemir'e devretti. Dörtdivanspor Kulübü Başkanı Fatih Özdemir oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Haziran  2023 Cuma - 00:49
Dörtdivanspor'un Yeni Başkanı Fatih Özdemir Oldu
Dörtdivanspor Genel Kurulunu yaparak, bir önceki yönetimden tecrübelilerinde dâhil olduğu yeni genç dinamik, heyecan dolu yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu oluşturuldu.
2018’den bu yana Başkanlık görevini yürüten Kadir Biçer, görevi Fatih Özdemir’e devretti.

Bolu Dörtdivan Spor Kulübü Başkanı Fatih Özdemir, Genel Kurul sonrası yaptığı ilk açıklamasında eski yönetime teşekkür ederek; “Sevgili Dörtdivanlılar; Dörtdivan sporumuzun yönetimini devralmış bulunmaktayız. Öncelikle Dörtdivan sporumuzun kurucu Başkanı Kadir Biçer ve kurucu yönetim kuruluna bu güne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Aldığımız bu kutlu görevi liyakatli bir görev dağılımı yapıp şeffaf ve özverili bir şekilde çalışarak, Dörtdivan sporumuzu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu süreçte bütün Dörtdivanlı hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Genel Kurul sonrasında önceki başkan ve yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edildi.
Dörtdivanspor Kulübü Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:
Fatih ÖZDEMİR Başkan
Rahmi ÇAKIR Başkan Yardımcısı
Burçin TURAN Başkan Yardımcısı
Halit ÇETİNASLAN Muhasip
Burhan ÇETİNKAYA Sekreter
Metin ÇAMLIBEL
Metin YAMAN
Soner EFE
Samet AYNAGÖZ
Muhammet BAŞARAN
Dörtdivanspor Kulübü Denetim Kurulu Asil Üyeleri:
Yüksel AYDIN
Fuat ÖZDEMİR
Halil ACAR
Cihan AÇIK
Erhan URAL

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak, Dörtdivanspor Kulübü yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine başarı ve hayırlı olsun dileklerimizle teknik heyetinden, sporcularına başarılar temenni ederiz.


 

YAZARLAR

Tamamı