9.05.2024 02:06:33
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan EFE, TSO'yu Ziyaret Etti.

Bolu TSO'yu ziyaret eden Başkan Hamza Efe, ilçede Belediye tarafından yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aktarırken, ilçede sanayi yatırımlarını ve istihdamı artırabilmek için bir organize sanayi bölgesi oluşturma çalışmasına başladıklarını ifade etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Şubat  2021 Perşembe - 10:50
BAŞKAN EFE, TSO YÖNETİMİNE KONUK OLDU
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Türker Ateş başkanlığında yapılan olağan toplantısında Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’yi konuk etti.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’in Başkanlığında, Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Atila Çelikpençe, Lebibe Özçağlar, Cumhur Özçelik, İlkay Bayrak ve Melih Yaman’ın katılımıyla yapılan TSO Yönetim Kurulu toplantısına Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe konuk olarak katıldı.

BAŞKAN EFE, FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİLER AKTARDI
Toplantıda Başkan Hamza Efe, ilçede Belediye tarafından yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aktarırken, ilçede sanayi yatırımlarını ve istihdamı artırabilmek için bir organize sanayi bölgesi oluşturma çalışmasına başladıklarını ifade ederek yatırımcılardan bu süreçte ön talep toplamaya başladıklarını söyledi. Başkan Efe ayrıca ilçenin yatırımcılar açısından taşıdığı diğer özellikler ile ilgili Başkan Türker Ateş ve Oda Yönetim Kurulu üyelerine bilgiler verdi.

DÖRDÜNCÜ BÖLGE TEŞVİKLERİNDEN YARARLANABİLECEKLER
TSO Türker Başkanı Ateş, Bolu’nun gelişmesi ve kalkınması sürecinde göçün tersine çevrilmesi ve yerinde istihdamın artırılabilmesi için ilçelerin yatırım almasının kritik önem taşıdığını dile getirdi. TSO Başkanı Ateş, organize sanayi bölgesi kurulması halinde son teşvik düzenlemesine göre buradaki yatırımların da dördüncü bölge teşviklerinden yararlanabileceğini söyleyerek, Dörtdivan ilçesindeki yatırım olanaklarından yararlanmak isteyen yatırımcı ve girişimcilerin Dörtdivan Belediyesi ile doğrudan iletişime geçip ön taleplerini iletebileceklerini ifade etti. 

YAZARLAR

Tamamı