28.03.2024 16:17:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Efe den Duyuru.!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, sosyal paylaşım ağı Facebook sayfasında; Türkiye'nin önemli sanayi kuruluşlarından ve sektörünün liderleri arasında yer alan bir kurum ilçemizde 200 kişinin istihdam sağlayacağı ve katma değer yatırımlar ile birlikte bu sayının 300 kişiye çıkacağı önemli bir üretim tesisi kurmayı planlandığını duyurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Şubat  2020 Cuma - 19:25
Değerli Vatandaşlarımız,
Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarından ve sektörünün liderleri arasında yer alan bir kurum ilçemizde 200 kişinin istihdam sağlayacağı ve katma değer yatırımlar ile birlikte bu sayının 300 kişiye çıkacağı önemli bir üretim tesisi kurmayı planlamaktadır.
100.000 m2 bir alana kurulması planlanan üretim tesisinin şüphesiz ki ilçemizin sosyo-ekonomik kalkınmasına çok ciddi katkıları olacağı gibi geçmişteki hatalardan ders çıkararak böylesine fırsatları artık kaçırmayıp kapımıza gelen bu yatırım fırsatını Dörtdivan öznesinde hep birlikte buluşarak değerlendirmek durumundayız.
Bu anlamda özellikle tapu kaydı Dülger Köyü olan vatandaşlarımızın tarlaları yatırımcı tarafından rayiç bedelinin çok çok üzerinde satın alınacaktır. Dülger Köyü tapu kaydı olan vatandaşlarımızdan memleketimizin refahını ve iktisadi kalkınmasını çok olumlu etkileyecek böyle bir konuda sorumlu ve hassas davranmalarını, bu hayırlı ve bereketli çalışmaya katkı sunmalarını bekliyoruz. Bu kapsamda arazilerini değerlendirmek isteyen vatandaşlarımızın Belediyemiz ile iletişime geçmeleri önemle rica olunur. Saygılarımla
Hamza EFE
Dörtdivan Belediye Başkanı


Not: Dülger Köyü tapu kaydı olmayıp tek parça 10.000 m2 üzerinde arazisi olup satmayı düşünen vatandaşlarımızın da Belediyemiz ile iletişime geçmeleri rica olunur.


 

YAZARLAR

Tamamı