29.04.2024 02:02:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Atatürk'ü Saygıyla Yâd Ediyorum

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA, “Vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Kasım  2021 Salı - 19:04
Atatürk’ü Vefatının 83. Yıl Dönümünde Saygıyla Yâd Ediyorum.
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA Atatürk’ün Vefatının 83. Yıl dönümü münasebetiyle Kaymakamlık Web sitesinde mesaj yayımlayarak;
“Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Ebediyete İrtihalinin 83. Yıl Dönümünde Saygıyla Yâd Ediyorum.
Bütün fertleriyle topyekûn bir mücadele verilen Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizden aldığı güçle büyük zaferlere imza atmış ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Milletimiz şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı sonsuza kadar korumaya kararlıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı